2777
2789
عنوان

مشورت

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 20 پست
آره  اگه ازدواج کردی به عنوان هدیه بخر برا همسرت  ما هر وقت پول دستمون میاد میخریم به هم ...

اره ازدواج کردم ولی پولم اونطوری نیست ک بخوام زیادوقت تلف کنم چون پول احتیاج داریم میخوام سودکنم سریع

حالا واااااای وای وای وای وای  
عه؟ اینطوریکه خیلی خوبه، فقط آدم یکم میترسه

اون تاپیکی ک فرستادمو بخون ترست میریزه چون اصلا چیزه خاصی نیس

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه هدیه هم خمس داره😃 هر هدیه ای میخری باید خمسشو بدی عزیزم

ببین هر کسی سال مالی داره 

یعنی ی موقعی رو قرار داده برا پرداخت خمس 

وقتی شما خمس مالت رو داده باشی بعد با اون پول هدیه بخری دیگه خمسی بهش تعلق نمبگیره 

ولی اگه هدبه نخری و برا خودت بخری و پس انداز کنی هر سال باید خمسش رو بدی

ببین هر کسی سال مالی داره  یعنی ی موقعی رو قرار داده برا پرداخت خمس  وقتی شما خمس مالت ر ...

اره اما من اینم میدونم که بحث هدیه جداست 

وقتی واسه کسی هدیه میخری باید خمسشو بدی

بازم اصراری نیست گلم خودت مطالعه کن شاید من دارم اشتباه میگم😊

همیشه توکلت به خدا باشه و امید وار باش؛    نا امیدی از جانب شیطان است.همیشه سعی کن خوبی های اطرافیانتو پیدا کنی و تو ذهنت مرور کنی؛ روزی دوتا خوبی پیدا کن👌امکان نداره پشیمون بشی از اینکار.به مشکلات بخند و بهشون ثابت کن تو اشرف مخلوقاتی و قوی تر از اینی هستی که بخواد زمینت بزنه؛ پاشو و مقاومت کن و نابودش کن😊.وقتی میم مشکلات رو برداریم‌ زندگی شیرین می شود         خـدا گر ز حــکـمـت ببندد دری ؛ ز  رحـمـت گشاید در دیگری. برای سلامتی و ظهور منجی عالم بشریت ؛امام زمان (عج) صلوات بفرستید.
اره اما من اینم میدونم که بحث هدیه جداست  وقتی واسه کسی هدیه میخری باید خمسشو بدی بازم اصر ...

نه عزیزم وقتی ی بار خمس مالت رو داده باشی دیگه برا هیچ کاری نیاز نیس دوباره خمس پرداخت کنی و حلاله 

مگر اینکه باز پولت ی سال ازش گذشته باشه