2777
2789
عنوان

خودکشی

200 بازدید | 16 پست

دیگ خسته ام

از دست پدر و مادرم 

بی منطق و عصبی 

بابام میگ من شبیه مامانم و هی آزار میده منو... مامانم نمونه یه زن بدون فرهنگ ک نه بچه داری بلده نه شوهر داری.. نه حتی خونه داری 😐

عصبی و پرخاش جو.. نمیشه باهاش حرف زد و حتی من حس می کنم بابام ازش میترسع

خسته شدم به اون نمیتونه چیز بگه سر من خالی میکنه.. هی اذیت و آزار 

دیگه بریدم دلم میخواد خودکشی کنم.. واقعا بریدم.. هر روز دعوا 

عزیزم 

اهمیت نده 

باهاشون مهربون باش 

با سیاست عمل کن تا ازدواج کنی 

آهای توییکه میخوای پست بذاری ریپلای کنی اول فک کن بعد بنویس شاید یه حرفی بزنی بعد نتونی جم کنی فقط تاپیک نزن برام دعا کنین حواست باشه دری وری ننویسی کسی ازت ناراحت شه خدا فقط دعا های مارو گوش نمیکنه ها😏اگه جوابتو نمیدم نه اینکه زبون ندارم نه دارم خوبشم دارم اما دارم مراعات میکنم بخاطر یکی که اصلا نمیشناسمش یه گناه دیگه برام ثبت نشه خیلی ناراحتی بیا خصوصی برات قرص تجویز کنم وگرنه با تمام این وجود ریپلای کردی دری وری گفتی فقط میتونم برای حالت دعا کنم چون حالت خیلی بده سلیقه ی همه مثه هم نیست همه تو یه جور محیط بزرگ نشدن و این هم معنی اینو نمیده محیطی که تو بزرگ شدی بهتره مخالفی اوکی حرف می‌زنیم اما با آرامش جنگ نداریم اگه با جنگ میحرفی فقط و فقط یه کلام بدبخت خانوادته و جمله ی آخر لطفا با دقت تاپیکا رو بخون از هر چیز سو استفاده نکن جبهه نگیر مسخره نکن سرکوفت نزن تحقیر نکن همه حق انتخاب دارن حق نداری بجای کسی تصمیم بگیری خیلیا میان اینجا دردو دل پس مواظب حرف زدنت باش که بیشتر زخم نزنی به دلش تامامقصاوت ممنوع تو جای خودتی فقط حق نداری دیگر نو قضاوت کنی تو تو جایگاه اون نبودی     بی عرضگی هاتون رو تقصیر من نندازید با تشکر ``قسمت``

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه می خواستی خود کشی کنی الان اینجا نبودی اونم همچین روزی، روز تولد امام حسن عسکری بای الحوائج..بشین دو رکعت نماز بخون دعا کن حاجتت رو بخواه... تو خوب باش تو مهربون باش باهاشون، اگه همه چی عوض نشد

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
من ضعیفم  چقدر یه دختر میتونه قوی باشه  یه جایی دیگ کم میاره

اشتباه نکن

سعی کن بیشتر بری بیرون تاکمتراذیت شی

ولی خودکشی اصلاگزینه خوبی نی 

❌❗چیزی رو که دشمنت نباید بدونه به دوستتم نگو❗❌
با مادرت آروم حرف بزن  بپرس مشکلش چیشه شاید تونستی دلیل ناراحتی و پرخاشگریشو بفهمی

اگ بپرسی میگ من ک مشکلی ندارم.. میخوای دیگ چطوری باشم برات.. فحش و بد وبیراه

دلسوزانه ازش بپرس   میگن بعضی وقتا لازمه برای مادرا مادری کنی...

اینقدر ازش ناراحتم 

سال های سال 

اصلا دست و دلم نمیره حتی بهش بگم مامان 

هی یاد اذیت های ک منو کرد می افتم 

سه نفر هستین، خب یکنفر باید عاقلی کنه. بزار اون یه نفر شما باشین.

1- تو بحثهاشون پر قدرت ظاهر نشین. 

2- طرف هیچکدوم رو نگیرین (تشخیص حق کار سختی ست. از رو ظاهر نمیشه قضاوت کرد. بیشتر اختلافهای والدین ریشه در گذشته داره که ما ازشون بی اطلاعیم).

3- هنگام بحث شون، پرخاشگر و قهرکن نباشین. احساستتون رو کنترل کنین، هیچ صدایی به صدای محیط اضافه نکنین  و به آرامی به اتاق دیگه ای برین.

4- با انجام این کارها، به تدریج تبدیل میشین به مرجع رفع اختلاف.

ادبیات فارسی غنی ست. سرشار از واژه های بجا، درست، منطقی و خوشایند. از این ادبیات - که در شان ماست -  برای ایجاد ارتباط استفاده کنیم و نه از ادبیات کوچه بازاری.