2777
2789
عنوان

خواهش میکنم کمک

100 بازدید | 10 پست

خانما باتجربه سزارین من امروز ۹ روزه سزارین کردم فردا موعد بخیه کشیدنمه راه میرم حتی بلند میشم از رو زمین ولی نسبتا خمیده و زیاد راه میرم نفس نفس میزنم ولی نه شدید دو طرف شکمم سمت راست و چپ هر کدوم یه گره بخیس وسطش مثل اینکه باچسب مخفی چسبیدن اینجوره 

میخوام بدونم من فردا بخیم میکشن وجود این دردا طبیعیه یا نه هنوز جوش نخورده و غیر طبیعیه

یعنی تا لحظه کشیدن بخیه راه رفتن سخته یکمی و جایه بخیه انگار کش میاد و میسوزه و دردش به پهلو میزنه اما نه مداوم خفیف 

تو در عین حال، آرامش و آشوبِ قلبمی♥️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طبیعیه عزیزم ان شا الله بهتربشی

شما بخیه کشیدی خوب شدی؟! من نمیتونم بخندم و سرفه کنم بخیه بکشم خوب میشم؟! عذابه برام کارا بچم نمیتونم بکنم

شما بخیه کشیدی خوب شدی؟! من نمیتونم بخندم و سرفه کنم بخیه بکشم خوب میشم؟! عذابه برام کارا بچم نمیتون ...

آره همینطوره درد داری تا ۱۵ روز که قشنگ درد داشتم بعدشم داریا ولی کم کم کم میشه.

خوب یکم زمان میبره تاخوب بشی باکشیدن بخیه یککچولوبهترمیشی امامثل قبل زایمانتدیکم زمانبرهدتاخوب بشی 

مامان خیلی دوست دارم ای کاش فقط یکباردیگه بتونم بغلت کنم خیلی دلم برای دستات وصدات وخنده هات تنگ شده اصلاباورم نمیشه که دیگه نیستی😭
آره همینطوره درد داری تا ۱۵ روز که قشنگ درد داشتم بعدشم داریا ولی کم کم کم میشه.

اها من سمت چپمه بیشتر دردش بچمم تو بارداری همون سمت بود بیشتری رو پایه چپم راه میرم درد میگیره ولی نه که نشه تحمل کرد

اها من سمت چپمه بیشتر دردش بچمم تو بارداری همون سمت بود بیشتری رو پایه چپم راه میرم درد میگیره ولی ن ...

همش طبیعیه عزیزم

مخصوصا سر بخیه ها که گره خورده بیشتره دردش😥

ولی به نی نی ت نگاه کن تمام دردا یادت میشه