2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

212 بازدید | 33 پست

وای خدایااااااااااشکرت. بچه هاامروزتولدم بودبهترین کادوتولدموازخداگرفتم. برای همه ی منتظرااین لحظه قشنگ روآرزومیکنم. پنج دقه ازخوشحالی گریه میکردم وفقط میگفتم خدایاشکرت

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارک باشه خانومی....تازه متولدشدی ♥️

{کنجدجونم،هنوزنمیدونم دخمری یاآقاپسری 😊امامن وبابایی وآبجی باران بی صبرانه منتظریم که بدونیم 😊امروزباران کوچولوبه بابایی میگفت :بابایی بیامامان توی شکمش نی نی داره،من میخام بغلش کنم ،اسباب بازیاموبدم بازی کنه....نمیدونم من چراذوق کرده بودم.خدایابه بزرگیه خودت قسمت میدم این حس هارونصیب همه خانومای سرزمینم کن🙏تاریخ (۱۳۹۹/۴/۲۱)}
مبارک باشه خانومی....تازه متولدشدی ♥️

دقیقا. خدایااااادل همه منتظراروشادکن به حق این ماه عزیز

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

مبارکت باشه انشالله خدا برات حفظش کن برا منم دعا کن   

خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی و که بهم دادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که ازت خواستمو صدامو نشنیده گرفتی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخواستی بدی و دیدی لیاقتشو ندارم و ندادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخوای بدی و هنوز ندادی خدایا عاشقترینتمممم

مبارکت باشه انشالله خدا برات حفظش کن برا منم دعا کن   

خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی و که بهم دادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که ازت خواستمو صدامو نشنیده گرفتی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخواستی بدی و دیدی لیاقتشو ندارم و ندادی خدایا شکرت واسه همه اونچیزایی که میخوای بدی و هنوز ندادی خدایا عاشقترینتمممم