2777
2789
عنوان

شپش

193 بازدید | 12 پست

دخترم موهاش شپش داره یبار از ته زدم باز الان میگه میخاره میبینم تخماش هستن

نمک زدم ،روغن جامد،اسفند جوشوندم زدم ،اما نمیره 

حتی به موهای منم افتاده الان خارش داره 

اولا  تخم ها تبدیل به شپش میشدن ولی الان تخم هاش هستن تبدیل نمیشن به شپش شایدم مردن تخم ها،نمیدونم خارش شدید دارم بعد از شامپو زدن حتی با تاید هم شستم 

تعداد رای : 5
نظرسنجی
شپش
4
80%
شپش
1
20%
لطفا اگه امکانش هست برا شادی روح بابا و داداشم یه صلوات بفرستین

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شامپوش هست که شونه دندونه ریز داره قشنگ لهشون میکنه شپش ها رو، بعد با شونه مخصوص شامپو جدا کن، هرچی دیگم توش مونده غیرفعال و مرده بعد از یمدت میریزه با حموم کردن عین شوره

انجام کلیه ی خدمات مجازی تلگرام و اینستا :انواع ممبر، فالور، اکانت مجازی، سین و لایک چالش ها، سین پست های کانال ها، ویو استوری، ویو لایو، کامنت پست، لایک اینستاگرام و... (انجام کلیه خدمات مجازی برای نینی سایتی ها با تخفیف)   

تمام روتختی رو بالشی روسری شونه و ..... هر چیزی که تماس داشته رو بجوشون

و بقیه اعضای خانواده ام شامپو رو استفاده کنن

تمام رشک ها رو باید از تار مو دونه به دونه جدا کنی

داروخونه شامپوشو داره اگه نمیخوای مرکز بهداشت بری

سس ماينز بدن ب همه جاي موهاتون يك شب تا صبح باكيسه فريزر سرتو بپوشًون فردا برو حمام همه تخم ها ميميرن خيلي تاثير داره

من مامی ندای سابق هستم(مامان نیما و‌نیکان)  خوشحالم میشم دوستان قدیمی رو دوباره اینجا ببینم…🤗🤗😎😍🥰

مایونز زدم درش اوردم با شونه ریز دونه دونه چند روز بعد دوباره میبینم هست خیلی عجیبه فقط تو خونه همسرم نداره

برو مرکز بهداشت مشکلت و بگو بهت محلول و شونه مخصوص میدن چن بار استفاده کن و با شونه موهات و برات بکش ...

میرم بهداشت حتما 

مرسی 

عزیزم من خودم شپش داشتم ینی همه راها از مایونز و شامپو رو رفتم فقط و فقط یه راه جواب داد اونم خیلی ارزون رفتم داروگیاهی یه اسپری بهم داد ب نام محلوم شپشک که میری حموم بعد حمام موهاتو خشک میکنی میزنی تا سه روز دوباره تکرار میکنی تا نه روز ینی رفت ک دوباره من شپش ببینم البطه همه لباس هارو هم همزمان تو اب جوش ریختم رو گاز 

عزیزم من خودم شپش داشتم ینی همه راها از مایونز و شامپو رو رفتم فقط و فقط یه راه جواب داد اونم خیلی ا ...

امتحانش میکنم ممنون