2777
2789
عنوان

تهرانیا بیان

800 بازدید | 138 پست

توروخدادلداذی بدید چکارکنم من ازاسترس زلزله بدنم یخ شده میترسم اخهذگسل مشاهمونه ک میگفتن چندین سال قبل ویرون کرد بخداتایپم نم یتونم کتم از لرزش دست  یعنی ممکنه شدید بیاد

رنگ ولایتhaircolorist

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نترس عزیزم ایشالا که اتفاقی نمیوفته هر کسی عمرش یه جایی سر میاد زلزله و کرونا و سیل و ..‌‌. بهونست صلوات بفرست اروم شی

چقدزیبا دروغ میگی! به حدی که نفهمیدم ، چیشد که باورت کردم چرا کاراتو بخشیدم؟🙃 .
بچه ها بقران بی صاحب نیستیم خدا بالاسرمونه گنده گندهشونم بگه میاد نباید گوش بدین!!!  به حرف ...

ننیدونم بخدا انقد اعصابم داقونه دوسدارن برم مثل دیشب توبیروت بخابم همش گریع للعنتیا یبارازکرونا میترسون یبارشهاب سنگ یبارزلزله دیک روانی شدم

رنگ ولایتhaircolorist

وای منم خدایا من دیگه بازی نمیکنم ای چه وضعشه 😭😭

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))
نه دیگه ممکن نیست بلرزه اگه قرار بود پیش لرزه باشه تا الان باید میومد

شبکه چهاراخبارش مرده میگفت تاچندهفته احتنال میدم بیادمنومیکی مردم ازاسترس

رنگ ولایتhaircolorist

چرا اینقدر بزرگش می کنید؟

بابا کرونا از زلزله بدتره

ولی مردم نمیترسن همه تو خیابونن 

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗

خبری نیس راحت بخاب اینهمه پس لرزه های کوچیک انرژی زمین. رو تخلیه کرد

برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

کاش ماشین داشتم میرفتم تو ماشین میخوابیدم

تسلیم نمیشم ببینم این روزگار چه غلطی میخواد بکنه 😉 ((پرسیدم از خدا دلیل خلق من چیه؟؟ندا اومد آخه تو محشری 😍 از همه سری 👑 تو یه افسونگری 😁❤  هیچی دیگه منم قانع شدم :))