2777
2789
عنوان

امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 43 پست
چی شد؟ چیکار کرد؟

هیچی برام مغازه خرید زد به نامم رئیس ادارشون ریش گرو گذاشت،کلا عوض شد شکرخدا،همش مقصر خانوادش بودن که دیگه دستشون رو شد براش،اگر واقعا دوست داشته باشه میاد دنبالت،شوهره من میگفت مهریشم میدم ولی طلاق هرگز من یه زن میخواستم بردم طلاق نمیدم میخوامش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هر طور قاضی مزخرفی باشه اگه تو ثابت کنی خودش اوردتت خونه بابات و قفل رو عوض کرده رای به نفع تو هس

همونو میترسم بزنه زیرش یا بگه بعدش چندبار رفتم در خونش نیومد، 

چون میومد و عذر خواهی نمیکرد منم نمیرفتم

ن متاسفانه ندارم.‌ دادخواست نفقه دادی یا شکایت عزیزم؟

شکایت بابت کتک زدنم 

نامه پزشکی قانونی نداشتم 

اما گفتم جلو خواهر ۸ سالم زدتم 

درخواست نفقه دادم البته من بابت نفقه کارم به دادگاه نکشید چون اشتی کردیم دادگاه رو بخاطر عدم تمکینم رفتم 

تیکر رسیدن به آرزوهای قشنگمه
هیچی برام مغازه خرید زد به نامم رئیس ادارشون ریش گرو گذاشت،کلا عوض شد شکرخدا،همش مقصر خانوادش بودن ک ...

باریکلا چ شوهر خوبی، این اولا دوسم داشت و جلو خانوادش در اومد یه بار تو عقد به طرفداری از من، ولی بعد عروسی هم خودش هم خانوادش خیلی اذیتم کردن خیلی، خودشم فکر کنم به این رسیده که نمیشه دیگه، چون خیلی احساساتی بود، ببین چطور مخش زدن که نمیاد ....

همونو میترسم بزنه زیرش یا بگه بعدش چندبار رفتم در خونش نیومد،  چون میومد و عذر خواهی نمیکرد من ...

تو گردن نگیر 

اصلا گردن نگیر اومده دنبالت اصلااااا 

شده دروغ بگی دروغ بگو رای به نفعت صادر بشه 

اگه گفت اومدم دنبالش بگو نیومد چند بار اومده چرت  و پرت گفته نگفته ک برگرد 

اگه بگی اومده دنبالت نرفتی به ضررته 

بگو امنیا جانی ندارم کتکم میزنه 

بگو دوسش دارم اما اون منو از خونه بیرون کرده و قفلم عوض کرده برنگردم 

باریکلا چ شوهر خوبی، این اولا دوسم داشت و جلو خانوادش در اومد یه بار تو عقد به طرفداری از من، ولی بع ...

تحت تاثیر قرارگرفته وقتی براش ابلاغیه بره تازه تکون میخوره که داره از دستت میده من همه این راه هارو رفتم

تو گردن نگیر  اصلا گردن نگیر اومده دنبالت اصلااااا  شده دروغ بگی دروغ بگو رای به نفعت صا ...

والا واقعنم چرت پرت میومد میگفت، ولی ایناز یچیزی،ما ادرسموناز فروردین عوض کردیم و اون نداره، به نظرت اینجا متهم میشم؟ ممکنه بگه من آدرس نداشتم 

اره گفت تمکین نمیکنه رفته خونه باباش  منم گفتم شوهرم اگه منو میخواست میومد دنبالم من با اجازه ...

نزد زیرش؟ نگفت که من اجازه نداده بودم یا مثلا گفت زود برمیگردم ولی رفت موند؟

والا واقعنم چرت پرت میومد میگفت، ولی ایناز یچیزی،ما ادرسموناز فروردین عوض کردیم و اون نداره، به نظرت ...

اره 

البته تو میتونی بگی میتونست زنگ بزنه ازم درخواست برگشت کنه یا اینکه ادرس بگیره 

یا یه واسطه ای که بعدا بتونه شهادت بده بفرست یه جورایی ادرست رو بهش بده یا نمیدونم یه طوری ادرس رو بده .اینطوری به ضررت نیس 

نزد زیرش؟ نگفت که من اجازه نداده بودم یا مثلا گفت زود برمیگردم ولی رفت موند؟

گفت من اجازه ندادم 

هی اون گفت من اجازه ندادم من گفتم اجازه داد 

تو دادگاه ادما هر حرفی میزنن 

مثلا اونکه کتکم زده بود خیلی گردن گرفت 

اونجا فقط باید دفاع کنی 

من یه ادم بی سر و زبونم اما قبلش همه چی رو تمرین کرده بودم

گفت من اجازه ندادم  هی اون گفت من اجازه ندادم من گفتم اجازه داد  تو دادگاه ادما هر حرفی ...

بابا طرفت ادمه،  این زرنگه احتمالا میزنه زیرش که زده، خیلی لجن و دروغگو عن، همه چی از چتی شروع شد که دیدم و یه فحش دادم بهش اونم زد، چتشو گردن نمی گیره چ برسه کتک

گفت من اجازه ندادم  هی اون گفت من اجازه ندادم من گفتم اجازه داد  تو دادگاه ادما هر حرفی ...

بابا طرفت ادمه،  این زرنگه احتمالا میزنه زیرش که زده، خیلی لجن و دروغگو عن، همه چی از چتی شروع شد که دیدم و یه فحش دادم بهش اونم زد، چتشو گردن نمی گیره چ برسه کتک

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز