2777
2789
عنوان

کارشناسی هنر

51 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من کاردانی معماری دارم اما به نقاشی علاقه دارم ، فقط میخوام بدونم رشته هنرهای تجسمی ( نقاشی یا آموزش هنرهای تجسمی ) در مقطع کارشناسی خیلی هزینه داره ؟ حدودا ترمی چقدر خرج وسایل نقاشی و ابزار میشه ؟ البته من هدفم دانشگاه دولتی هست ، منظورم فقط هزینه ابزار و لوازم هست ، کلا پر خرجه ؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهر زاده من دانشگاه تهران مجسمه سازی میخوند 

واقعا هزینه ها بالا بود

تازه دانشگاه ماهی یه مبلغی بهشون کمک هزینه میداد

ولی هزینه ابزار و لوازم خیلی بالاست

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               
۳۰ تومن ؟؟؟؟؟؟؟ ترمی ؟؟؟😳😳😳

خب وسیله ها درجه بندی داره  از نظره کیفیت خوب متوسط کم شما یبار بخری مطمعنن درست مصرف کنی دیگه نیازی نیس دوباره ترم های بعدی خرید کنی. ازطرفیم خیلی چیزا تیکه تیکه خریده میشه بر حسب نیاز زیاد بچشم نمیاد ولی اینو نمیشه نادیده گرفت که خرج رشته هنری زیاده بالاخره خرج کاغذو مقواهاشو رنگاش که خیلی پر مصرفه بالاس 

من رشتم نقاشی نیس ولی بخاطره رشتم خیلی میرم فروشگاهای هنریو اینا خب قیمتا روز به روز زیاد میشه پروژه هام زیاده ولی بازم نمیدونم دقیق چمقدار هزینه باید بکنی از بچهای دانشگاهتون یا کسایی که این رشتن بپرس