2777
2789
عنوان

فرنی

68 بازدید | 11 پست

دوستان فرنی درست کردم بعد سه لایه یه لایه سفید یه لایه زعفرونی یه لایه کاکائویی سفید و زعفرونی که ریختم تو لیوان سفت شدن روش کاکائویی ریختم الان نمیدونم چرا اصلا کاکائویی سفت نمیش😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگه ژله ست که سفت شه

فرنیه😑

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

اخه اون لایه آخر مثل آب شله برعکس اون دوتا لایه سفت

اها خب ارد برنج بیشتر میریختی

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

واسه هر لیوان شیر یه قاشق سرپر ریختم

خوبه

حتما باید بیشتر میزاشتی روی گاز بمونه

ببین بعد درست شدن فرنی زعفران زدی؟

و پودر کاکائو؟

عجیبه که شل شده

خوبه حتما باید بیشتر میزاشتی روی گاز بمونه ببین بعد درست شدن فرنی زعفران زدی؟ و پودر کاکائو؟ عجی ...

اره سفت بود اصلا یه دفه شل شد بعد درست کردنش از شعله برداشتم زعفرون و پودرکاکائو زدم

اره سفت بود اصلا یه دفه شل شد بعد درست کردنش از شعله برداشتم زعفرون و پودرکاکائو زدم

الان که گفتی احساس میکنم منم درست کردم اینجوری شده

ولی کاکائویی رو بزاری رو گاز سفت میشد