2777
2789
به هر حال اونها ظاهراً خواستن شما به صورت موقت اونجا باشید. اگر شرایطش رو دارید، بدون کینه و کدورت ...

سلام؛ باور کنید من اصلا به عمم اینها تاحالا بی احترامی نکردم و حتی یک تو هم نگفتم، همه هم شاهدن و گفتن چه قدر صبورم 3 ساله هیچی نمیگم ... تازه چندین بار من بخشیدم و دوباره رفت و آمدها رو به همسرم گفتم و ازش خواهش کردم که از سر بگیریم .. و به خدا همش در جهت صلحم و خوب صحبت می کنم .. وقتی توی خواستگاری گفتن 7 سال بشینیم، ما گفتیم تا اون موقع زندگیمون سرو سامون می گیره و بهتر می تونیم جا به جا بشیم .. الان که تهران نیستیم ..  من خانوادمم ازم دورن!!! واقعا الان توی این موقعیت و شرایط کنونی من نمیتونم جا ب جا بشم، و اینکه خواهر شوهرم از رفتن من خیلی خوشحال می شه و در صدد بهم زدن زندگی ماست .. در نهایت قوم و خویشم هستیم و اصلا توقع نداشتم چنین حرفایی بشنوم ولی به خدا اگر ذره ای عکس العمل نشون داده باشم روی حساب همین قوم و خویشی!! خود عمم می دونه من تا حالا بهش بی حرمتی نکردم .. اما نمی دونم دیگه چی کار کنم! شما پیشنهاد دیگه ای ندارین برام؟

سلام؛ باور کنید من اصلا به عمم اینها تاحالا بی احترامی نکردم و حتی یک تو هم نگفتم، همه هم شاهدن و گف ...

سلام گلم

خیلیم عالی، کارِ خوبی می کنید.

تو خواستگاری خیلی حرفا زده میشه، نمیشه خیلی روشون حساب کرد.

ببینید کی تعیین کننده نهایی این تصمیم هست! 

می تونید با پدر همسرتون یا شما یا همسرتون، بدون گارد، خصوصی صحبت کنید و همین حرفا رو به ایشون بزنید.

ببینید نظر شخصی ایشون چیه.

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام گلم خیلیم عالی، کارِ خوبی می کنید. تو خواستگاری خیلی حرفا زده میشه، نمیشه خیلی روشون حساب کرد ...

قربونتون .. خندتون می گیره ولی اصل حرفها رو عمم می زنه اما می گه پدر شوهرم گفته ..... یعنی از زبون دیگران ... تازه کلی دروغم می گه.. مثلا جلوی ما میگه به خدا نمی دونم‌اون دختر بزرگم هنوز مالزیه یا برگشته؟ در صورتیکه برگشته و عید خودش توی آشپزخونه به جوریم گفت که برگشته ... وقتی ما برگشتیم گفت خبر ندارم... 

می تونی بهم بگی از این به بعد با آدمها چه رفتاری داشته باشم؟ کم‌محلی ... کم خنده کردن و گرم گرفتن؟ یا چی؟ 

سلام گلم خیلیم عالی، کارِ خوبی می کنید. تو خواستگاری خیلی حرفا زده میشه، نمیشه خیلی روشون حساب کرد ...

راستی می کار کنم تعداد جواب دهنده هام توی سایت زیاد بشن؟ من بلد نیستم

قربونتون .. خندتون می گیره ولی اصل حرفها رو عمم می زنه اما می گه پدر شوهرم گفته ..... یعنی از زبون د ...

عزیزم باید ببینید جنبه شون چقدر هست! 

بهتره سیاست داشته باشید، حرفاتون رو گلچین کنید، نه خیلی کم حرف، نه خیلی پرحرف، همراه با احترام.

از نظر من کم محلی به خانواده همسر کارِ خوبی نیست، شما همتون به هم نیاز دارید، از طرفی هم، آرامش خودتون بهم میخوره.

ما هر کاری که کنیم روی خودمون بازتاب داره. 

این قانون زندگیه.

باز هر طور که خودتون صلاح می بینید.

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
راستی می کار کنم تعداد جواب دهنده هام توی سایت زیاد بشن؟ من بلد نیستم

میتونید شبا ۱۱ به بعد تاپیک بزنید.

یا لینک تاپیکتون رو کپی کنید و دوباره یه تاپیک جدید بزنید و بگید بیان.

عنوانتون رو هم طوری بنویسید که جذب برای خوندن بشن، و تاپیکتون رو ترک نکنید.

در ضمن تا ریپلای هم نکنید، کاربرا متوجه جواب دادن شما نمیشن.

اگر کاربرایی رو هم اینجا میشناسید، می تونید تگشون کنید.

این روشا باعث میشه بازدیدتون بیشتر بشه.

میتونید شبا ۱۱ به بعد تاپیک بزنید. یا لینک تاپیکتون رو کپی کنید و دوباره یه تاپیک جدید بزنید و بگید ...

ممنونم 

فقط ببخشید یعنی چی تاپیک رو کپی کنم و تاپیک جدید بزنم؟ درست بلد نیستم 

ممنونم  فقط ببخشید یعنی چی تاپیک رو کپی کنم و تاپیک جدید بزنم؟ درست بلد نیستم

قسمت بالای تاپیکتون که زرد رنگ هست، اون رو فشار بدید، چند تا گزینه میاد، بزنید گزینه ی کپی پیوند، و هر جا خواستید پیست کنید.

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز