2777
2789
عنوان

پریود طولانی 😦

374 بازدید | 23 پست

سلام خانما من یه هفته قبل پریودم لکه بینی داشتم بعد5 اردیبهشت پریود شدم بعد روز پنجم پریودی یعنی 9 اردیبهشت ویتاگونس خوردم 11 اردیبهشت پاک شدم...بعد لکه بینی شروع شد الان چهار روزه پریود شدید با دفع لخته خون مدام ..کسی اینجوری شده؟؟؟تخمدان سمت چپم خیلی درد داره همش حالت نفخ میشه😢😢😢😢خونریزیی خیلی شدید تاحالا تو عمرم اینطوری نشده علتش چیا میتونه باشه چیکار کنم بند بیاد؟؟؟

با خدا باش پادشاهی کن😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید تنبلی داشته باشی برو دکتر حتما 

تخمدان چپم تنبلی دارم..یسرس داروگیاهی برای درمان کیست تنبلی تخمدان میخورم.... میگم یعنی میشه اونا تخمدانم تحریک کرده باشن یا ک کیست داره دفع میشه؟؟؟

با خدا باش پادشاهی کن😍😍
تخمدان چپم تنبلی دارم..یسرس داروگیاهی برای درمان کیست تنبلی تخمدان میخورم.... میگم یعنی میشه اونا تخ ...

حتما باید بری دکتر اینجوری خیالت راحت میشه ایشالله که خوب میشی 

یه روزی میام اینجا مینویسم که به هدفم رسیدم خدایا شکرت 😍
خداکنه همین باشه..میرم دکتر ولی استرس دارم 😢😢😢

استرس عزیزم باعث میشه پریودیت بیشتر بشه

خواهرمنم همینجوری بود باورت نمیشه تا دوماه پری بود رفت گفت کیست داری

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
استرس عزیزم باعث میشه پریودیت بیشتر بشه خواهرمنم همینجوری بود باورت نمیشه تا دوماه پری بود رفت گفت ...

مامانم ثابقه پریود طولانی داره و کورتاژ کرد من ترسم از اینه میگم نکنه ارثی باشه منم اینجوری بشم

با خدا باش پادشاهی کن😍😍
مامانم ثابقه پریود طولانی داره و کورتاژ کرد من ترسم از اینه میگم نکنه ارثی باشه منم اینجوری بشم

نه کورتاژ نه مگر چندسالته مامان منم کرد ولی پارسال اون اونا بخاطر نزدیکی یائسگیشون و تنبلی تخمدان و ضعیفیشون نه ماها تواین سن عزیزم

آنچهِِ خوبان هَمهِ دارَن تویِکجاداری ..❤
استرس عزیزم باعث میشه پریودیت بیشتر بشه خواهرمنم همینجوری بود باورت نمیشه تا دوماه پری بود رفت گفت ...

دوماه😦😦😦وایی خیلی سخته شاید باورت نشه انقد خون سنگینه تو یه روز یه بسته پد 10 تایی بهداشتی تموم کردم😔

با خدا باش پادشاهی کن😍😍
نه کورتاژ نه مگر چندسالته مامان منم کرد ولی پارسال اون اونا بخاطر نزدیکی یائسگیشون و تنبلی تخمدان و ...

من 21 سالمه مامانم 34 سالگی کورتاژ کرد اگه اشتباه نکنم نمیدونم دلیلش چی بود الان 40 سالشه ولی همش پریودهاش طولانیه با دفع لخته خون 

با خدا باش پادشاهی کن😍😍