2777
2789

بله 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلیا همچین علامتی داشتن

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
اصن علائمش همه شبیه پریودیه

عزیزم به سوال من نی نیم خیلی شیطونه میخاد شکممو سوراخ کنه بیاد بیرون اصلا میترسم این خطر زایمان زودرس نداره؟ 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
عزیزم به سوال من نی نیم خیلی شیطونه میخاد شکممو سوراخ کنه بیاد بیرون اصلا میترسم این خطر زایمان زودر ...

من دخترم دقیقاهمینجوری بودانقدتکون میخوردولگدمیزد

الان۲۲ماهشه دوپابه زمین نمیذاره همچنان شیطووون وکنجکاو

امیدت فقط به اون بالایی باشه
عزیزم به سوال من نی نیم خیلی شیطونه میخاد شکممو سوراخ کنه بیاد بیرون اصلا میترسم این خطر زایمان زودر ...

نه عزیزم کوچولو شیطونی میکنه ناراحت نباش طبیعیه

قوی باش ...حتی اگه نیستی اداشو دربیار
من دخترم دقیقاهمینجوری بودانقدتکون میخوردولگدمیزد الان۲۲ماهشه دوپابه زمین نمیذاره همچنان شیطووون وک ...

ای جونم وقتی دنیا اومد خوابش چطور بود؟ اخه وروجک من ساعت ۳ شب هم وول میخوره میترسم دنیا بیاد نخوابه

نه عزیزم کوچولو شیطونی میکنه ناراحت نباش طبیعیه

من که هربار تکون میخوره از ذوق میخام دیونه شم ولی یکم ترسیدم نکنه بد باشه

نه عزیزم استرس نداشته باش

چشم کلم مرسی که جواب دادی؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز