2789
عنوان

اولین تولدم

160 بازدید | 14 پست

سلام من تازه نامزدم کردم امروز اولین تولدی بود ک باهم اشنا شدیم و نامزدم فقط گفت میخای برم برات کیک بگیرم منم حب گفتم ن بعدشم ی بلوز خیلی زشت بهم هدیه داد چجوری بهش بفهمونم ناراحتم از کارش و بتید عقلش میرسید برام جشن میگرفت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای خدا🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    

چرا گفتی نه؟؟!

تولد اون کی بوده

برا تولدش چکار کردی

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

خب اولین تولده همسر برای اونم بوده. و تجربه نداشته

کم کم یاد میگیره سلیقه ت رو

اگه بزنی تو ذوقش همین کارو هم دیگه نمی کنه

تو برای تولدش کارهایی بکن ک دوست داری تا اونم یاد بگیره

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَيْئًا أَنْ يَقُولَ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ                وقتی خدا بگه باش، پس میشود💙
تو کرونا جشن اخه

وااا ی جشن دونفره چ ربطی ب کردنا داره 

یادم نمیره بیقراریاتو😔حالا من واسه تو بیقراااااارم😔😭😔واسه حال مامانم ی صلوات بفرستین محتاج دعاتونیم دعا کنید چشماشو باز کنه 😔😔دخترم دنیامه😍
مگه میپرسن بخوان تولد بگیرن

بعضی پسرا بلد نیستن

مخصوصا سال اول 

باید ببینه چطوری تولد گرفتن براش تا بفهمه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 

منم اردیبهشتم پنج روز دیگه تولدمه

اردیبهشتی جان تولد مبارک گلممم❤❤

یادم نمیره بیقراریاتو😔حالا من واسه تو بیقراااااارم😔😭😔واسه حال مامانم ی صلوات بفرستین محتاج دعاتونیم دعا کنید چشماشو باز کنه 😔😔دخترم دنیامه😍
جشن دونفره دقیقا کجا اخه  کافی و رستوران که بستس پارک هم که اعتباری نیست خونواده ها هم که قر ...

😐وا ی روز قرنطینه نباشن