2777
2789
عنوان

کم وزنی😭

97 بازدید | 10 پست

پسرم سه ساله و نمیشه خیلی کم وزنه البته وزن تولدشم ۲/۳۰۰بود ولی خوب وزن نمیگیره وزن الانش ۱۱ کیلو خورده ای،،،همه میگن رشد نکرده مثل بچه های یه سالش جیگرم آتیش میگیره پارسال بردم دکتر همه نوع آزمایش حتی قندم ازش گرفتن گفتن مشکلی نداره ولی نمی‌دونم چرا وزن نمیگیره اگه کسی اطلاعات داره راهنمایی کنه ،،،،

باران باش ببار و مپرس که کاسه های خالی از آن کیست

منم مشکل شما رو دارم دخترم از ۸ ماهگی وزن نگرفت تا ۸ ماهگی عالی بود الان یکسال و نیمشه البته دختر من سنگ کلیه داشت...بمیرم براش..سنگ شکن شد...ولی قشنگ درکت میکنم...ایشالله رشدش خوب میشه..بچه منکه خیلی بدغذاست..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پسرمنم لاغره.معمولاهربچه ای تویه سنی به اصطلاح استخون میترکونه.کم خودتوعذاب بده.حرف اطرافیان ه ...

خدا کنه،،،، البته ورجه ورجش خیلی زیاده اونیم که میخوره زود میسوزونه

منم مشکل شما رو دارم دخترم از ۸ ماهگی وزن نگرفت تا ۸ ماهگی عالی بود الان یکسال و نیمشه البته دختر من ...

توکل بخدا انقد بدنش لاغرها میبرمش حمام دلم آتیش میگیره 

منم مشکل شما رو دارم دخترم از ۸ ماهگی وزن نگرفت تا ۸ ماهگی عالی بود الان یکسال و نیمشه البته دختر من ...

الان دیگه مشکل نداره دخترت؟؟

وای دقیقاااا...نه فعلا هنوز سنگش دفع نشده...فردا میبرمش دکتر ببینم چی میگه...خدا به هممون رحم کنهههه ...

شب تولد امام حسن مجتبی  ع انشالله که بری و دلت شاد بشه و زودتر گل دخترت راحت بشه براش صلوات نذر کردم همین الان 

شب تولد امام حسن مجتبی  ع انشالله که بری و دلت شاد بشه و زودتر گل دخترت راحت بشه براش صلوات نذر ...

ممنون عزیزم ایشالله مشکل شمام حل بشه...منم زینک ایرانی دادم..اهنم دارم میدم فرامکس..امید به خدا ایشالله اتفاقای خوبی بیفته برامون به حق همین شب عزیز