2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

غذا دریت کن بزار جلوش خورد خورد نخورد ببر 

میفهمه گرسنش بشه باید غذا بخوره 

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

اصلا یه زور غذابهش نده ،،،بعضی وقتا اینجوری میشن بچه ها اگه خوب دستشویی کنه و بدنش کم آب نشه مشکلی نداره پسر منم اینطوری شد بردمش دکتر گفت فقط سعی کن شیرو بخوره 

باران باش ببار و مپرس که کاسه های خالی از آن کیست

گلم همینه دیگه همه بچه ها همینن ...بچه که دندون درمیاره اینجوری میشه...بی اشتها و بد غذا شما باید حوثله خرج بدی بببنی تو ابن مدت کدوم غذارو بهتر میخوره همونو براش درست کن...از قطره چکون غافل نشو....فرنی درست کن از صافی رد کن و با قره چکون بهش بده...من وقتی نمیخورد روزی دو لیوان فرنی با قطره چکون بهش میدادم...اگر کره هم میدی بهش توش کره بزن

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم

همین دو لیوان رو میتونی در فواصل زمانی مختلف تیکه تیکه بهش بدی...حتی سه لیوان...مثلا نصف لیوان و بهش بده با قطرهچکون هم زمان که داری میدی باهاش بازی کن...بعد یه ساعت دیگه نصف دبگه

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم