2777
2789
عنوان

بیاین بگین چکار کنم

175 بازدید | 17 پست

بچه ها من با شوهرم چندوقته سرسنگینم یه دعوای اساسی داشتیم حالام هرچی میگه میگم چشم که شر نشه 

کلا خیلی گیر میده

امشب بعد افطار براخودش چایی ریخت منم گفتم یکیم برا من بریز گفت تو که هنوز داری غذا میخوری 

منم گفتم بریز خنک بشه اونم ریخت 

بعد فک کنم یادش رفته سماورو خاموش کنه الان که اومدم تو اتاق بچه را بخوابونم بوی سوختگیش اومد صدای خاموش کردن سماورم اومد 

حالا میدونم میخواد بگه تقصیر توعه که سماورو خاموش نکردی من فکر کردم میخوای یه چای دیگم بخوری برا همین خاموش نکردم 

حالا به نطرتون از اتاق برم بیرون چه عکس العملی انجام بدم که نتونه گیر بده بهم؟

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

اگه حوصله بحث نداری چیزی گفت بگو اره یادم رفته ببخشید وتامام💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه حوصله بحث نداری چیزی گفت بگو اره یادم رفته ببخشید وتامام💎

تموم میشه ولی بعد هی میخواد بزنه تو سرم که اره تو حواس پرتی و اینا

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

چقد ازش بدم میاد 

خستم کرده 

تموم میشه ولی بعد هی میخواد بزنه تو سرم که اره تو حواس پرتی و اینا

پس دست پیش بگیر ک پس نیوفتی خودت زودتر بهش بگو سماور رو خاموش نکردی سوخته💎

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
پس دست پیش بگیر ک پس نیوفتی خودت زودتر بهش بگو سماور رو خاموش نکردی سوخته💎

ای خواهر 

اخم و بداخلاقیشو کجای دلم بزارم 

میدون جنگه انگار. اتفاقا بنظرم بهتره بگی عه چرا سماور سوخت. هرچی بهانم. اورد جوابشو منطقی بده بدون جیغ یا کل کل. اروم. و منطقی. چون اگ. بفهمه ازش میترسی لدتر میکنه این اخلاقش کپی شوهرمنه. سکوت کردم جری تر شد. واس همین جلوش دراومدم زد جاده خاکی ینی سعی کرد مامانمو ب جونم بندازه یا ب همسایه رفت بدی منو گفت. ببین جواب بدی سوارت میشه یا جواب ندی. 

میدون جنگه انگار. اتفاقا بنظرم بهتره بگی عه چرا سماور سوخت. هرچی بهانم. اورد جوابشو منطقی بده بدون ج ...

در هر صورت من بازندم 

حریفه 

روزگارمو سیاه کرده 

ازش بدم میاد 

دقیقا. شوهرت  و خودت چندساله این

بالای سی 

اون که نزدیک چهل سالشه و ادم نشده

سکوت بدتره اگ بفهمه ترسیدی. اگ قهر کنی چی؟ هروقت اذیتت کرد باهاش سرسنگین بشی چی

باورت میشه اصلا احساس نداره عین خیالش نیست 

ده سالم قهر باشیم انگار نه انگار 

بالای سی  اون که نزدیک چهل سالشه و ادم نشده

مث ماهستین سنتون. ولی ما بچه نداریم. ن اینا عادت کردن. الان هربار شوهرم باهام حرف میزنه تهش دعوا میشه چون متلک و تیکه میندازه اوایل ساکت بودم بعد خ شورشو دراورد یمدت جوابشو دادم با مسخره میگفت خوبه راه افتادی 😞ولی اعصابم ضعیف شد. دیدم اصلا ارزششو نداره اخه یعالمه عیب دیگ مث دروغگویی دوبهم زنی خرجی ندادن بی مسولیتی تکبر حتی نسبت ب بزرگترا. غرور بیش از حد و بیتربیتی. دیگ کلا ولش کردم.حالا ک بچه داری مشاوره برو شاید راهی باشه هم زندگیتو حفط کنی هم اذیتت نکنه🌹🌹🌹