2821
2789
عنوان

عمل کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 33 پست
جراح مغز و اعصاب،فردا که برم پیش دکترم حتما برام مینویسه،خیلی میترسم،علاوه بر پایین کمرم یه مهره ی و ...

نگران نباشید ولی پیگیری کنید اگر نیاز به جراحی مجدد شدحتما از چند تا متخصص نظر خواهی کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نگران نباشید ولی پیگیری کنید اگر نیاز به جراحی مجدد شدحتما از چند تا متخصص نظر خواهی کنید

اگر بگه جراحی اصلا زود قبول نمیکنم اول با چندتا دکتر دیگه هم مشورت میکنم،البته دکتر خیلی مهارت داره و بهش مطمئنم ولی همش دلمو خوش کردم که شاید اینبار با دارو و فیزیوتراپی و استراحت حل بشه،یعنی ممکنه تگر خفیف باشه با دارو و فیزیوتراپی بهتر بشه؟ 😔

خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی 😇 خدایا ممنونم که آرامش رو تو دلمون قرار میدی
نه عزیزم اونارو ندارم میگم شاید بعد حاد شدن اتفاق بیوفته  به نظرتون میتونه علت دیگه مثل کمبود ...

من از چیزی که خودم تجربه کردم بهت توصیه میکنم هرچی زودتر ام آر آی بدی و بری پیش متخصص،دیسک رو اگر زود به دادش برسی به عمل نمیرسه

من از چیزی که خودم تجربه کردم بهت توصیه میکنم هرچی زودتر ام آر آی بدی و بری پیش متخصص،دیسک رو اگر زو ...

ممنون عزیزم اخه با این وضع چجوری برم شما هم اولش دردتون مشابه من بود  ؟

چن سالگی فهمیدین دارین چقد گذشته بود ؟ 

کاربری دست دونفر
ممنون عزیزم اخه با این وضع چجوری برم شما هم اولش دردتون مشابه من بود  ؟ چن سالگی فهمیدین دارین ...

بله منم اول فقط میزد به پام،دور از جون شما،من بی اهمیتی کردم که بعد از چندسال درد کشیدن بالاخره دیسکم پاره شد 😢

بله منم اول فقط میزد به پام،دور از جون شما،من بی اهمیتی کردم که بعد از چندسال درد کشیدن بالاخره دیسک ...

عزیزم خیلی ناراحت شدم مامان خودمم داره میدونم خیلی سخته 

میگم وقتی راه میرفتین درد میکرد یا خوابیدنی؟ میشه یکم برام بگین 

کاربری دست دونفر
عزیزم خیلی ناراحت شدم مامان خودمم داره میدونم خیلی سخته  میگم وقتی راه میرفتین درد میکرد یا خو ...

من دردم دائم نبود،گاهی میومد و میرفت،راه رفتن که اصلا اذیتم نمیکرد،فقط وقتی خرید طولانی مدت میرفتم اذیت میشدم

من دردم دائم نبود،گاهی میومد و میرفت،راه رفتن که اصلا اذیتم نمیکرد،فقط وقتی خرید طولانی مدت میرفتم ا ...

اهان چقد میانیگن سن اونایی که دچار میشن اومده پایین 

امیدوارم چیزی نباشه و هر چه زودتر خوب خوب شی 

کاربری دست دونفر
نه عزیزم اونارو ندارم میگم شاید بعد حاد شدن اتفاق بیوفته  به نظرتون میتونه علت دیگه مثل کمبود ...

بله ،مثلا کمبود ویتامین Dمیتونه باعث این علایم بشه شما بهتره یدونه آزمایش کامل خون هم انجام بدید

اهان چقد میانیگن سن اونایی که دچار میشن اومده پایین  امیدوارم چیزی نباشه و هر چه زودتر خوب خوب ...

انشالله عزیزم دعام کنین ❤️

بله میتونه مشکل خاصی نباشه فقط زودتر پیگیری کن 

خدا کنه،فردا میرم دکتر ببینم چی میگه،خدا بهم رحم کنه.یه دختر یکسال و نیمه دارم که خیلی بهم وابسته س همش دلشوره ی اونو دارم