2777
2789
عنوان

فرزند خونده

150 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها! 

می‌خوام داستان زندگیم رو براتون تعریف کنم. 

چند ماهه پیش فهمیدم که فرزند خونده هستم یعنی بچه ی واقعی پدر و مادرم نیستم 

فهمیدم پدر مادر واقعیم منو نخواستن برای همین میخواستن منو بزارن پرورشگاه که شاید خدا بهم رحم کرد و منو وارد زندگی پدر مادر الانم کردش 

ولی دلم بدجور گرفته خیلی گیج شدم 

هر موقع میبینم پدر مادر ها برای بچه هاشون از جونشونم میگذرن چه کارا که نمیکنن 

چقدر نازه بچه هاشون رو میکشن احساس خفگی بهم دست میده 

فقط یه جمله از توی سرم میگذره

که اونا منو ول کردن و هیچ وقتم سراغی ازم نگرفتن

که هیچ وقت دوستم نداشتن

الان انگار بین زمین آسمون گم شدم 

اسم خانوادگی رومه که واقعی نیست!!!!!

تو خونه‌ی آشناهایی هستم ولی باز انگار برام غریبه شدن!!!! 

بیشتر از همه این عذابم میده که اونا هیچ وقت به من فکرم نکردن و نمی‌کنن

من به خاطر شغلم زیاد تو جامعم و قشر های زیادی رو میبینم

وقتی میبینم ما بقی خانواده ها با دخترشون مثل ملکه رفتار میکنن 

فقط با خودم میگم مگه من چیم کم بود که اونا منو ول کردن 

حالا بگیم شاید اوضاعشون بد بود که بچه‌ی یک سالشون رو ول کردن 

بعدش نمیتونستن دنبالش باشن یا لااقل دورادور حواسشون بهش باشه 😢😢💔💔💔💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میدونم خیلی سخته اماشایدواقعااااشرایطشونداشتن که بزرگت کنن میدونم الان میگی خب بایداصلا بچه دارنمیشدن اماخب اتفاقیه که افتاده لحظه های الانت روخراب نکن خداروشکرکن که توروواردیه زندگی بهتربایه پدرومادربهترکرد😍😍

❤💖💛💚

كي گفته حتما اوني ك بدنيا ميارت مادرته؟! و اونيم ك ازت مراقبت ميكنه پدرت...!! 

پدرومادر واقعي كسين ك با عشق و محبت بچه رو بزرگ ميكنن😐توام فكرو اونارو نكن و نمك نشناسي نكن و قدردان همين پدرومادرت واقعيت باش😐 ناز نازو هم ن رفتار كن ن فكر😑 

عزیزم درک کردن شما کار اسونی نیست اما پدر مادر واقعی شما همینایی  هستند که بزرگت کردند با هر کار جدیدی که یاد گرفتی ذوق کردند با ناراحتیت غصه خوردند امیدوارم خداوند بهت ارامش بده قدر پدر مادرت را بدون ما هم تو خانواده مون دو تا دختر کوچولو هستند که فرزند خوانده اند ولی میبینم پدر مادرشون چه عشقی بهشون دارند وبا شیرین زبونیاشون چه ذوقی میکنند 

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 

زندگی الان خوبه؟

❤️👰🏻🤵🏻❤️💃📢آهاااای پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺⬇️ 🍃جز عشق جهان نکته ی ارزنده ندارد🍃                                مادرم همیشه می‌گفت اگر میخواهی قلبت بیرون از بدنت بتپد بچه دار شو❤️⁦👨‍👩‍👧⁩❤️                                                                                   ⁦خدایا پسرمو خودت برام نگهدار عاشقشم نا امیدم نکن🙏💞