

خمیر کلوچه:یک پیمانه شیر ولرم (بجای شیر آب ولرم هم میشه)به اضافه ی یک قاشق غذاخوری خمیر مایه و یک قاشق غذاخوری شکر رو مخلوط میکنیم و درشو میزاریم تا خمیر مایه عمل بیاد و پفکی بشه.
بعدش سفیده ی یک عدد تخم مرغ و سه تا قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چایخوری نمک و دوتا قاشق غذاخوری شکر رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم
حالا نوبت آرد هس.آرد رو تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست نچسبه (فقط زیاد آرد نزنید چون خمیر نباید زیاد سفت باشه باید نرم باشه من خودم 2ونیم پیمانه ارد زدم و ده دقیقه خمیر رو ورز دادم دیگه به دستم نچسبید و فوق و العاده نرم شد)بعد روی خمیر رو سلفون بکشید و بزارید جای گرم یه مدت یک ساعت تا دو برابر بشه و بعدش دوباره خمیرو ۱۰ دقیقه ورز بدید
مواد بینش هم که خرما رو پوست کندم و یکم دارچین بهش اضافه کردم و له کردم.
برای رومال هم اکثرا زرده ی تخم مرغ میزنن ولی من بوی تخم مرغو دوسنداشتم بجاش مخلوط آبو آرد زدم




امیدوارم درست کنیدو لذت ببرید اگه دوسداشتید واسه نیت قلبم صلوات بفرستید😍