nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 عنوان دومیلیون از تولد پسرم جمع شده بیایید 250 بازدید | 24 پست سلام خانومای گل من دومیلیون از تولد پسرم جمع کردم چیکارش کنم که دوتومنش زیاد بشه میدونم کمه ولی خب لطفا بگید یه راه سرمایه گذاری اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه 1399/02/19 | 21:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مااماان_گلی عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 585 چقد خرج کردی دوتومن جمع شد؟؟ برو براش یه اسباب بازی بگیری دوتومن چیه که سرمایه گزاری کنی هایده ۴۰ سال پیش گفت روزای روشن خداحافظ، ولی کسی باور نکرد
aeah020 عضویت: 1398/09/08 تعداد پست: 6977 براش حساب باز کن هر ماه یکم بریز تو حسابش تا 18سالگیش که براش میشه یه سرمایه
شهلااااااااا عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 544 شوهرم گفته بود واسه به دنیا اومدن نی نیم هر چی کادو دادن بردارم برا خودم ولی با این اوضاع دیگه هیشکی نمیتونه بیاد😦کلی چیز میخواستم بخرممممممم
ساراازشیراز عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 5816 اگر بورس بلدی بذار تو بورس ولی ب شرطی ک بدونی کی بفروشی ک ضرر نکنی. اگر نه طلای بدون اجرت یا سکه بخر
banoo70 عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1136 چقد خرج کردی دوتومن جمع شد؟؟ برو براش یه اسباب بازی بگیری دوتومن چیه که سرمایه گزاری کنی چرا نشه از همین کم هم میشه حتما نباید مبلغ بالایی باشه
belfijoon عضویت: 1390/05/15 تعداد پست: 10458 ببر هرچقدر میشه طلا بخر. بانک نذار چون بی ارزش میشه اما طلا همیشه رشد داره. هرسال براش پس انداز کن و طلا بخر بذار کنار مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش
خانم_سپیدبخت عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 1531 اگ ماشین ظرفشویی نداری روشم بذار دوسه تومن یه ماشین ظرفشویی بگیر چون بعد بچه داری به کارت میاد سپید بخت فامیلیمه انقد گیر ندین به نام کاربریم😒
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 چقد خرج کردی دوتومن جمع شد؟؟ برو براش یه اسباب بازی بگیری دوتومن چیه که سرمایه گزاری کنی حساب نکردماسباب بازی میخاد چیکارمیدونم کمه ولی نمیخام تموم کنم اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 چرا نشه از همین کم هم میشه حتما نباید مبلغ بالایی باشه ممنون بابت نظرت😘 اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه
nishmar مدیر استارتر عضویت: 1397/04/29 تعداد پست: 2081 اگر بورس بلدی بذار تو بورس ولی ب شرطی ک بدونی کی بفروشی ک ضرر نکنی. اگر نه طلای بدون اجرت یا سکه بخر بورس نه بلد نیسم اگر تونستم تو تاپیکت کمکی بهت بکنم با نظرهام برام دعا کن لطفاتا زندگیم آرامش بگیره🤗زندگی را زندگی کنیم صلوات برا اینکه دلمون خوش باشه