2777
2789

خیلی میترسم درد زیادی برا دفع مدفوع فقط در موقع پریودی دارم قبلا اینجوری نبودم توی سه چهار تا پریود اخیر اینجوری شدم داخل لگنم زیر دلم انتهای روده درد شدید حس میکنم که باعث میشه کلا قید توالت رفتن و بزنم کسی بوده اینجوری تجربه ای داشته باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر حتما شاید عفونتی چیزی داری 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
حالت زور؟ تو عادت ماهانه طبیعیه

اره یعنی کوچکتری زوری نمیتونم بزنم کل زیر دلم و انتهای روده درد میگیره درد شدید ها اصلا نمیشه مدفوع کنم چون نمیتونم زور بزنم

تو گوگل راجبش سرچ کردم اندومتریوزیس اسم بیماریش بود که خیلی ترسناک تنها راهی که میشه فهمید این بیماری فرستادن دوربین از یک سوراخ ریز کنار ناف برا همین خیلی ترسیدم که واسم سوال شد بپرسم بقیه هم داشتن همچین دردی یا نه 

منم توماهانه اینجور میشم اما چون کل بدنم درد میکنه فکرکنم اینم طبیعیه شیاف دیفوفناک بگیر

دردش اخه همیشگی و دائم نیست که شیاف و.مسکن استفاده کنم فقط در همون مواقعی که گفتمه من بیشتر از همین استرسم هزار تا درد میگیرم آخرش

2790
2778
2791
2779
2792