2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما نمیدونی من چور میتونم پروفایل بزارم هر کار میکنم آپلود نمیشه

طول میکشه تا نی نی یار ها تایید کنن شایدم عکسی گذاشتی که مورد تاییدشون نبوده لغو زدن 

*کتاب من یک زنم رو حتما بخونید * 
کدوم بهتره به نظرت از هرنظر🤔

من ک خودم عاشق دندونم دارم کنکور میدم انشالله ک دندون بیارم.بستگی ب علاقه خودت داره عزیزم دندون تخصصم نگیری درامدش خوبه با تخصص و عمومیش زیاد فرقی نداره ولی پزشک عمومی با تخصصش خیلی تفاوت داره از نظر درامد . دندون زودترم تموم میشه.ب نظرم من پزشکی شکل پر خطریه چون با عنواع مریضیا و بیمارا سروکار داری ولی دندون فک میکنم خطرش کمتره تا اونجایی ک سرچ کردم فهمیدم.حالا خودت هردوتاشو سرچ کن شرایطاشونو بببین بهتر میتونی تصمیم بگیری

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.  
من ک خودم عاشق دندونم دارم کنکور میدم انشالله ک دندون بیارم.بستگی ب علاقه خودت داره عزیزم دندون تخصص ...

من ک خودم عاشق دندونم 😍امسالم کنکور میدم ولی خو بین این دو تا موندم پزشکی رو کمتر خوشم میاد

هرچی به آدما نزدیک تر میشی میفهمی درخششون به خاطر خورده شیشه هاشونه
من ک خودم عاشق دندونم 😍امسالم کنکور میدم ولی خو بین این دو تا موندم پزشکی رو کمتر خوشم میاد

بسلامتی عزیزم موفق باشی. منم امسال کنکور میدم باز همونو ک دوس داری امیدوارم بهش برسی  

ناپلئون بناپارت :یک کورد را میتوان کشت ولی نمیتوان شکستش داد.  
طول میکشه تا نی نی یار ها تایید کنن شایدم عکسی گذاشتی که مورد تاییدشون نبوده لغو زدن 

عکس  عه خانومه با چادر نماز صورتشم معلوم نیس اصلا

تویی ک امضامو میبینی میشه برای بهتر شدن شرایطم دعا کنی؟امیداوارم خدابهترینا رو بهت بده💟