2777
2789
عنوان

تخمک گذاری

129 بازدید | 28 پست

سلام 

شرمنده من امشب سیزده سیکلم هست دکتر گفته اقدام کنم همی امشب ،دوتا تخمک 20و 18هم دیروز عصر سونو دادم داشتم،هیچ علائمی برا ازاد شدن تخمک ها ندارم 

برا دوقلویی زیر نظرش بودم به نظرتون امشب خوبه یا فردا اقدام کنم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امشب

خدایا میدونم کار خودت بود شکرت! تو منو شنیدی،وقتی سکوت کرده بودم..تو کنارم موندی وقتی کسی نبود..و تو نور رو بهم نشون دادی وقتی که همه جا تاریک بود                                     مرسی که هستی و خدایی میکنی،من دلم خیلی بهت گرمه❤

خدابهت صبربده عزیزم ازهمین الان.😅😂ان شاالله که دوقلو باردار بشی.کمکی داری؟خونت نزدیک خواهر یا مادرت ایناهست؟

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم
خدابهت صبربده عزیزم ازهمین الان.😅😂ان شاالله که دوقلو باردار بشی.کمکی داری؟خونت نزدیک خواهر یا مادر ...

فدات اره  یه خواهر شوهر دارم از خواهرم بیشتر میخامش کنار همیم خواهر ندارم

اره عزیزم میشه برگ سنجدو باه زنان و اینا رو خوزدی امدول اچ سی جی و قرصای کلومیفن و لتروزول رو زدی😊

نه زیر نظر دکتر بودم چهار ماهی اچ سی جی نیاز دارم دوتا بچه هم خودم دارم اونا رو با یه بار اقدام باردار شدم

فدات اره  یه خواهر شوهر دارم از خواهرم بیشتر میخامش کنار همیم خواهر ندارم

اهان خداروشکر😍

خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره  دیدن روی ماهتونم