2777
2789
عنوان

آمپول hcg

172 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها. شما چه روزی سونوی تعیین سایز فولیکول دادید؟ سایزش چقد بود؟ و وروز چندم آمپول hcg زدید؟ چند تا آمپول؟! 🤔 من به دکترم دسترسی ندارم نمیدونم کی باید آمپول مو بزنم و چند تا بزنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روز 12 سیکلم...سایزشونم14،15،16 دو تا17 و 23...همون شبم یهhcg زدم.

عزیزم تو اون ماه کیست نگرفتی

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
عزیزم تو اون ماه کیست نگرفتی

این ماه بود عزیزم گفتم منتظرم.فک نمیکنم چون همون روزی که سونو دادم تا جوابشو بردم واسه دکترم شب شد و همون شبم آمپول hcg رو زدم..ماه اولم که اقدام بودم فولیکول24 هم داشتم که اونم با آمپول آزاد شده بود.دکترم گفت نزدیک 30 به بالا کیست میشن.

نمیدونم عزیزم هنوز منتظرم تا تاریخ پریودیم...دعا کن نتیجه بگیرم

ایشالله نتیجه میگیریم این ماه 😍 منم امروز روز سیزدهم سیکلمه میخوام برم سونو. من لتروزول خوردم تو چی؟ 

این ماه بود عزیزم گفتم منتظرم.فک نمیکنم چون همون روزی که سونو دادم تا جوابشو بردم واسه دکترم شب شد و ...

اخه من یه بار کلوموفین زدم بالا ی 30 هم فولیکول نداشتم ولی کیست گرفتم و 3 ماه درمان باروریم عقب افتاد

حالا این ماه هم تجویز کرده امیدوارم بچه بشه تا کیست

بالاخره منم مامان شدم 🤲🙏بعد ۳ سال انتظار روز رحلت حضرت محمد بی بی چکم مثبت شد ۲۹ مهر ۱۴۰۰ صدای قلبشو شنیدم ❤❤❤ مهرسانا جونم با اومدنت دنیای منو بابایی رو رنگی کردی❤❤❤تاریخ تولد ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
اخه من یه بار کلوموفین زدم بالا ی 30 هم فولیکول نداشتم ولی کیست گرفتم و 3 ماه درمان باروریم عقب افتا ...

واای نه شک افتاد به دلم...اخه منم اولین باره که کلومیفن مصرف کردم تاثیرشم روم این بوده که تعداد فولیکوللام زیاد شدن وگرنه با لتروزول هم فولیکول 19-18 داشتم..

خدا کنه کیست نشه بخدا دیگه داغون میشم

ان شاالله یه نی نی سالم خدا بهت میده

واای نه شک افتاد به دلم...اخه منم اولین باره که کلومیفن مصرف کردم تاثیرشم روم این بوده که تعداد فولی ...

انشاالله همچنین شما

من 1 سال اقدام کردم تا الان بی نتیجه بوده برای هم دعا کنیم شاید فرجی بشه