2777
2789
عنوان

سلام

68 بازدید | 17 پست

بچه ها من می خوام ازپدرشوهرم پول بگیرم برای دکتر.پسرخودش. ایا کاردرستی خودم بهش بگم. یا خودشوهرم بگه . درضمن این پدر شوهر مادرشوهر هیچ توجهی به ماندارد. 

سلام هیچکدام

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماخودتوکوچیک نکن اون بچشونه مشکلم مال ایشونه

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

سلام...والا نمی دونم اگر میدونین امیدی به کمکشون هست بگین از هرکدومتون که بیشتر رودرواسی می کنن و احتمال هست پول و بدن همون بگه

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

عزیزم 

اگه خودتون الان نقدینگی ندارید، چه اشکالی داره ، سلامتی همسرتون توی اولویته، حتما این کار و انجام بدید 

با احترام ازشون درخواست کنید 

چون این نشون میده که همسرتون که پسرشونه برای شما مهمن

خودتون ازشون بخواین 

امیدوارم سلامتی شونو بدست بیارن 

🍀🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼🍀🌼🍀

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد