سلام دوستان عزیزم من کلیه جنین ام ورم داره هفته دیگه سونوی ۳۰هفتگی دارم...میخواستم یه دکتر متخصص ارولوژی یا کلیه خوب توی اهواز برای این مشکل بهم معرفی کنید ؟؟اصلا متخصص کلیه برم بهتره یا ارولوژی؟؟؟
هیچ کدوم دد حال حاضر نمیتونن کاری کنن معمولا اگه کم باشه با اولین ادرار از بین میره اگه هم زیاد باشه سونو از نوزاد بعد از تولد انجام میشه ک تو گرید های بالا نیاز ب جراحی و درمان دارویی داره در حال حاضر کاری نکنید جز صبر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا رو شکر که رفع شده.بدون دارو رفع شد؟و اینکه اون یکی کلیه بخاطر همین مشکل از بین رفته یا از اول تش ...
تا دوماه آنتی بیوتیک دادم اون کلیه سایزش کوچیک بود از بین رفت خودش دوس ندارم درموردش حرف بزنم چون حالم بد میشه با روانشناس تونستم با این جریان کنار بیام چون دیدم نگرانی جواب سوالت دادم کاش میشد این تایپیک هام پاک کنم که در مورد کلیه هست
اشکال نداره گلم بهت حق میدم...فقط گفتن ورم داره؟سایزش چنده؟نی نی پسره؟
گفت هیدرونفروز لگنچه 8/8میلی .بله پسره.من دکتر سونو گرافیمو عوض کردم این دقیق نگاه میکرد دید نمیدونم از چند هفتگی ایجاد شده چون دکتر سونوی اولیم خیلی سر سری نگاه میکرد