2777
2789
عنوان

دکتر برای درمان ورم کلیه جنین

872 بازدید | 10 پست

سلام دوستان عزیزم من کلیه جنین ام ورم داره هفته دیگه سونوی ۳۰هفتگی دارم...میخواستم یه دکتر متخصص ارولوژی یا کلیه خوب توی اهواز برای این مشکل بهم معرفی کنید ؟؟اصلا متخصص کلیه برم بهتره یا ارولوژی؟؟؟

هیچ کدوم دد حال حاضر نمیتونن کاری کنن معمولا اگه کم باشه با اولین ادرار از بین میره اگه هم زیاد باشه سونو از نوزاد بعد از تولد انجام میشه ک تو گرید های بالا نیاز ب جراحی و درمان دارویی داره در حال حاضر کاری نکنید جز صبر 

هیچ کدوم دد حال حاضر نمیتونن کاری کنن معمولا اگه کم باشه با اولین ادرار از بین میره اگه هم زیاد باشه ...

توی ۱۸هفته با سونوی چهاربعدی که پیش دکتر طهماسبی دادم گفت ۷هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توی ۱۸هفته با سونوی چهاربعدی که پیش دکتر طهماسبی دادم گفت ۷هست

عزیزم شما سونوی های بعدیت عددش چه فرقی کرد؟تو 29یا 30 هفته؟الان فارغ شدین؟نی نی در چه حاله؟تو رو خدا جواب بدین منم مشکل دارم

روز و شب به یاد خدام یک لحظه از یادم نمیره❤
عزیزم شما سونوی های بعدیت عددش چه فرقی کرد؟تو 29یا 30 هفته؟الان فارغ شدین؟نی نی در چه حاله؟تو رو خدا ...

الان زایمان کردم پسرم ۵ ماهشه عددش فرق نکرد بعد زایمان رفع شد ولی پسرم تک کلیه دنیا اومد یکی اش تشکیل نشد

الان زایمان کردم پسرم ۵ ماهشه عددش فرق نکرد بعد زایمان رفع شد ولی پسرم تک کلیه دنیا اومد یکی اش تشکی ...

خدا رو شکر که رفع شده.بدون دارو رفع شد؟و اینکه اون یکی کلیه بخاطر همین مشکل از بین رفته یا از اول تشکیل نشده؟

خدا رو شکر که رفع شده.بدون دارو رفع شد؟و اینکه اون یکی کلیه بخاطر همین مشکل از بین رفته یا از اول تش ...

تا دوماه آنتی بیوتیک دادم اون کلیه سایزش کوچیک بود از بین رفت خودش دوس ندارم درموردش حرف بزنم چون حالم بد میشه با روانشناس تونستم با این جریان کنار بیام چون دیدم نگرانی جواب سوالت دادم کاش میشد این تایپیک هام پاک کنم که در مورد کلیه هست

تا دوماه آنتی بیوتیک دادم اون کلیه سایزش کوچیک بود از بین رفت خودش دوس ندارم درموردش حرف بزنم چون حا ...

تو رو خدا ببخش ناراحتتون کردم .به منم هفته 30 م بارداریم گفتن واقعا شوکه شدم خیلی سخته مثل دیوونه ها شدم از ناچاری پرسیدم

تو رو خدا ببخش ناراحتتون کردم .به منم هفته 30 م بارداریم گفتن واقعا شوکه شدم خیلی سخته مثل دیوونه ها ...

اشکال نداره گلم بهت حق میدم...فقط گفتن ورم داره؟سایزش چنده؟نی نی پسره؟

اشکال نداره گلم بهت حق میدم...فقط گفتن ورم داره؟سایزش چنده؟نی نی پسره؟

گفت هیدرونفروز لگنچه 8/8میلی .بله پسره.من دکتر سونو گرافیمو عوض کردم این دقیق نگاه میکرد دید نمیدونم از چند هفتگی ایجاد شده چون دکتر سونوی اولیم خیلی سر سری نگاه میکرد 

گفت هیدرونفروز لگنچه 8/8میلی .بله پسره.من دکتر سونو گرافیمو عوض کردم این دقیق نگاه میکرد دید نمیدونم ...

اگه فقط همین باشه بعد زایمان سریع ببرش متخصص کلیه به پزشک بیمارستان ک میاد بالاسر بچه ات هم بگو خودش آزمایش و سونو مینویسه