2821
2789
عنوان

پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 32 پست
ربطش اینجاست که اصولا مردا مغرورن و چون کفش های خودش کهنه بوده شاید بدش بیاد تو جمع کسی از روی ترحم ...

نه اصلا همچین آدمی نیست

میگم کسی نبود فقط پدرشوهرم و مادرشوهرم و شوهرم بود 

بعد که بیقه  اومدن این حرف رو زد

زندگی زیباست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا همچین آدمی نیست میگم کسی نبود فقط پدرشوهرم و مادرشوهرم و شوهرم بود  بعد که بیقه  ...

میدونم عزیزم در جواب اون خانم گفتم

اگر داماد و عروس و ...حضور داشتن بد بود

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

عزیزمهربونم ایناتجربس عیب نداره مهربانیت پیش خداکه گم نمیشه ولی دفعه بعدنکن لطف مکررمیشه حق مسلم اون پیش خودش میگه با پول بچم خریده کار زیادی نکرده یکم سرسنگین باش باهاشون 

سالها همچو درختی که دم نجاریست: : وقت روشن شدن اره وجودم لرزید::::ناهماهنگی تقدیرنشان دادبه من:::به تقاضای خود اصرار نباید ورزید:::::::::::::::جهان دیوانه ای بی دردسر میخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم:::::::ما پشت همان دست که پوچ است زدیم🫣

همیشه وقتی کاری رو برای خانواده ی همسرتون انجام میدید ازشون توقع جبران وقدردانی نداشته باشید مثلا وقتی برای مادرشوهرتون ظرف میشورید به بدیاخوب بودنش نگاه نکنید فقط بگید خدایا برای رضای تواین کارو انجام میدم هم خداعوضشوبهتون میده هم یه آرامشی میادسراغتون چون بی توقع فقط برای خدا اینکارومیکنید

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792