2777
2789
عنوان

چیه حاملگی خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 28 پست
من فقط سونو رفتن و دوس دارم میبینم اینسری رفتم دخترم داشت میرقصید دیدم داره دس میزنه انقد خندیدم ک ن ...

منم آخرای 19 هفته هستم معمولا از هفته 20 ببعد حس میشه دختر منم کمی شلوغه من چند هفته پیشم حسش میکردم تکوناشو ولی امروز به چشمم هم دیدم تکون خوردنشو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اینکه همه ب ادم توجه میکنن. و باید مراقب خودم باشمو، چیزای خوب بخورم و🤣هرچی بخای برات میگیرن و🤣 ...

فقط به چیزایی که گفتی فکر کن و لذت ببر به جز جمله آخرت😅

فکر بد سودا بدنتو زیاد میکنه و برات خوب نیست

منم آخرای 19 هفته هستم معمولا از هفته 20 ببعد حس میشه دختر منم کمی شلوغه من چند هفته پیشم حسش میکردم ...

الهییییی ننه زنده باشه برا منم دعا کن

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
من همه ی قسمتاشو دوست دارم فقط این تهوعشو دوست ندارم زودتر تموم شه یکم با بچم عشق کنم

معمولا ماه چهار ببعد تهوع کم میشه و دوران عاشقی مادر فرزندی شروع میشه من که بچه اولم تا 9 ماه رو تهوع داشتم هیچی نفهمیدم ولی این دومی سرشار از عشق و حاله برام و تازه میفهمم بارداری یعنی چی

خوبه ها مثبت فکر کن😍 مخصوصا به بعدش که اون موجود ناشناس قراره کل دنیا و زندگیت بشه

من الان حاملم

از وقتیم حامله شدم شوهرم ریده با رفتارای بدش

کل حاملگیمو دارم با عصه میگدرونم

ب بعدشم امیدی ندارم

چطوری میتونم مثبت باشم

دم اذانه میشه دعام کنی؟🙏💔💔

من الان حاملم از وقتیم حامله شدم شوهرم ریده با رفتارای بدش کل حاملگیمو دارم با عصه میگدرونم ب بعد ...

عزیزم بچه اولت اگه هست خیلی طبیعیه خیلی از شوهرا دچار افسردگی قبل یا بعد زایمان میشن😅

شوهرم و خانوادش بدترین خاطرات رو در حاملگی اولم برام ساختن حتی بعد زایمانم شوهرم سه روز رفت خونه مامانش و حتی رنگ هم به من نمیزد ! نمیدونم واقعا چه مرگشون میشه ولی خیلی جاها خوندم از ترس آینده بچه و ..هس پذیرفتن یه مسئوایت سنگین برای بعضیاشون خیلی دشواره

ان شاءالله خدا درک و توانایی شوهرامون رو زیاد کنه اصلا به رفتارای همسرت توجه نکن و خلوت دوتایی خودت و نی نی رو غنیمت بدون این روزها میگذره بعد از زایمانت که نی نی رو بغل کنید هم تو هم شوهرت مطمئنا به أرامش خواهید رسید

من دعاگوی شما هستم شما هم منو در دعاهاتون فراموش نکنید

فوق العاده حاملگی سختی داشتم جوری که هیچ لذتی حس نکردم فقط لحظه تولد بچم که صداشو شنیدم لذت وصف نشدن ...

مثل بچه اولم بودی پس! منم هیچی از بارداری نفهمیدم از بس حرص خوردم و ویار داشتم 

خداروشکر دومی خیلی اذیت نمیکنه و تازه دارم میفهمم بارداری یعنی چی

تو هم تو دومی ان شاءالله لذت این دوران رو خواهی دید