sori_sadeghi مدیر عضویت: 1398/07/25 تعداد پست: 732 عنوان کیا از امام حسن مجتبی حاجت گرفتن😢 | مشاهده متن کامل بحث + 7183 بازدید | 36 پست بیایین بگین دلم آروم شه شاید حاجت منم داد.خسته شدم هرکی تاپیکم رو میخونه واسم دعا کنه خواهش میکنم یکم خودتون باشید ، تموم نمیشید😊 1399/02/19 | 18:19 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ستاره۷۰۷۰ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 1236 تو روخدا منم دعا کنید زندگیم آروم شه بچه دار شم خونه ام خیلی سوت و کور خیلی سرده تو رو خدا منکه هر چی دعا میکنم جواب نمیگیرم شماها دعا کنید شاید حاجت دل منم داد
zeynabsadat عضویت: 1398/12/14 تعداد پست: 3922 بابام حتی مارو نمیزاره جمع شیم یجا میگه خطرناکه مرسی اجی بازم به کسی بگو تونست بخونه بهم ... حتمااا❤️❤️روحش قرین رحمت من اگر نیکم و گر بد ؛ تو برو خود را باش !
pariiiiiia عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 2393 تو روخدا منم دعا کنید زندگیم آروم شه بچه دار شم خونه ام خیلی سوت و کور خیلی سرده تو رو خدا من ... عزیز دلم خدادلتو روشن کنه خونت پرازنورامید ویه بچه سالم وصالح توام برای حل مشکل بچه های من دعاکن به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
pariiiiiia عضویت: 1396/11/22 تعداد پست: 2393 حتمااا❤️❤️روحش قرین رحمت عزیزامضاتو الان دیدم منو دعاکن بچه هامو به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
ستاره۷۰۷۰ عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 1236 عزیز دلم خدادلتو روشن کنه خونت پرازنورامید ویه بچه سالم وصالح توام برای حل مشکل بچه های من دعاکن انشالله فردا خدا حاجت همه رو بده مشکل شماهم حل بشه
بهارناز20 عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4689 چطوری به امام حسن ع متوسل می شین ؟منم خیلی دل شکسته ام نمی دونم دیگه با چه زبونی صداشون کنم جواب بده خسته شدم 😢 السلام علیک یا بقیه الله " عجل الله تعالی فرجه " به جمع 👈 مشق انتظار👉 بپیوندید.تاپیک جامع کلیپ های مهدوی مشق انتظار
سرونازجونی عضویت: 1399/10/24 تعداد پست: 80 من حاجت گرفتم. روز تولد امام حسن مجتبی علیه السلام صبح نماز صبح خوندم صلوات فرستادم و بین صلوات خواستمو ازش خواستم. غروبش دعامو برآورده کرد. امسال یعنی ۱۴۰۰ میخوام باز روز تولدش دعا کنم. الهی هم حاجت من هم حاجت همتون رو میدن