2777
2789

خانما دخترم دوسالو سه ماهشه.

تازگیها بی نهایت پرخاشگر و لجباز شده.گاز میگیره خودشو جفت پاپرت میکنه روم اگر هم بگم نکن بدتر میکنه.اگریه چیزی بخواد بهش ندم جییییییغ نیکشه تا گلوش به سوزش بیفته.جیکارکنم منم یکسره مجبورم دعواش کنم و بعدش هم گریه و.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پسرم دو سالو یک ماهشه 

وقتی چیزی بخواد که منطقی باشه بش میدم حتی اگه بقیه خودشونو بکشن که نده...یا ادعا کنن خطر داره درست نیست...

وقتیم منطقی نباشه خودشو بکشه نمیدم...

اصلا هم لجباز نیس

همه میگن چه پسر خوبیه اذیتت نمیکنه قدرشو بدون

نمیدونن کلی تلاش کردم جنگیدم با بقیه با احساساتم ...

بازم هیچی...
اول اینکه به هیچ وجه دعواش نکنید وبه جاش در این مواقع حواسش رو پرت کنید چون هرچه روی رفتار بدش زوم ک ...

نه بابا بچه ها باهوشن حواسشون به این راحتی پرت نمیشه گفتنش ساده اس

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

ستاره دست رو دلم نزار ک خونه. پسر منم همینطوره. انقد میزنه تو سرو صورت خودش و گریه و جیغ راه میندازه. منم دعواش میکنم. گاهی وقتام میزنمش. جیگرم خونه بخدا. بی دلیل اینکارادو میکنه

فاجعه شد...وقتی که فاحشه با پول،  باکره شد.  و باکره. از بی پولی فاحشه شد....

پسر من اینطوری نیست که به خودش یا ما اسیب بزنه ولی کلا حرف گوش کن نیست و دستورپذیری نداره از نوزادیش همینطور بود هزاربار بهش بگم نکن خطرناکه تا انجام نده رضایت نمیده

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
ستاره دست رو دلم نزار ک خونه. پسر منم همینطوره. انقد میزنه تو سرو صورت خودش و گریه و جیغ راه میندازه ...

پسر منم اونجوریه از دستش عاصی شدم کتکم که اثر نداره فقط خودم عذاب وجدان میگیرم نمیدونم دیگه چجوری رفتار کنم چه با محبت چه عصبانی هرچی بگم باز تو کار خودشه

پسر منم دوسال و ۱ ماهشه. نمیزاره لباس تنش کنم مکافات دارم بخدا.‌شوهرمم طرف اونه. فقط مرگ میخام. میگم بچه های دوساله لجباز میشن راسته پس. مال توام اینجوریه.‌ باورم شد

پسر منم اونجوریه از دستش عاصی شدم کتکم که اثر نداره فقط خودم عذاب وجدان میگیرم نمیدونم دیگه چجوری رف ...

مال توام دوسالشه؟