2777
2789
عنوان

درد پهلو ... :-\

220 بازدید | 27 پست

بچه ها کسی می دونه درد پهلو از چیه ؟؟؟ کسی تجربشو داشته ؟؟ حالا من برم دکتر یا نه ؟ چند روز پیش درد می کرد الان درد نمی کنه ولی می ترسم اولش فکر کردم آپاندیسه اما بعدش فک کردم کلیه هست سرچم زدم اما خب مطمئن نیستم تا وقتی دکتر نرم ... ولی نگران کننده بود ... 

معنی اسم کاربریت چیه؟

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی که از رابطه ی جنسی متنفره ! و کششی به اون نداره 💚

داریم مگه؟؟🤯

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
آرع عزیزم 1 درصد جامعه رو تشکیل می دن منم خیلی سرچ کردم ببینم هستم یا نیستم اما انگار هستم ... یه گر ...

عجب... از جهاتی راحت میشه آدم  از جهاتی هم انگیزه بعضی کارا رو نداره

سنگ کلیه نداری؟؟؟ 

نه اصلا ندارم می ترسم واقعا یه جوری شدم نمی دونم برم دکتر یا نه ! اما خیلی نرمال نبود دردش چون تاحالا اینجوری نبودم البته پریودمم شروع شد مگه میشه از پریود باشه ؟؟؟

نه اصلا ندارم می ترسم واقعا یه جوری شدم نمی دونم برم دکتر یا نه ! اما خیلی نرمال نبود دردش چون ...

احتمال داره از پریود باشه  

ببین منم الان سنگ دارم پهلوم دردش میگیره ول میکنه اگه خیلی تکرار شد دردش برو سونو بده 

احتمال داره از پریود باشه   ببین منم الان سنگ دارم پهلوم دردش میگیره ول میکنه اگه خیلی تک ...

خیلی سخته سنگ داشتن؟ اخه اولین بارم بود که پریودم اینطوری بود که کلیم درد کنه چون فقط شکمم درد میکنه موقع پریود و در موارد نادر کمرم این عجیب بود 

خیلی سخته سنگ داشتن؟ اخه اولین بارم بود که پریودم اینطوری بود که کلیم درد کنه چون فقط شکمم درد ...

عزیزم تو نت بزن واسه سنگ 

منم موقع پریودی بود فهمیدم سنگ دارم پهلوم درد می‌گرفت گاهی از دردش میزد ب زیر دلم منم فک میکردم. بخاطر پریودیه هی دست دست کردم تا آخرش ی روز صب با درد شدید از خواب بیدار شدم یعنیاااا دهنم سرویس شد نع میتونستم بشینم نع بخوابم نع راه برم خیلی وحشتناک بود 

انشاالله ک واسه تو سنگ نباشه ولی اگه دیدی باز تکرار شد ی دکتر برو حتما

خاک بسرم ینی کبد چرب دارم ؟؟؟😨

نه خدا نکنه 

ب احتمال زیاد سرما کشیده 

خوب نشدی برو دکتر

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم