2777
2789
عنوان

نامزدی

132 بازدید | 3 پست

مراحل نامزدی و ازدواج رو کاملا میگین دوستااااان،مثلا از خواستگاری به بعد...و اینکه تو این شرایط مراسم عقد رو چطور برگزارکنیم؟سر عقد چه کادوهایی داده میشه؟چطور پذیرایی بشه؟

ما نامزد كرديم نشون شديم جشن بود تالار

٥ماه بعد عقد كردم محضري و جشن تو خونه

٤ماه بعد عروسي

كادو بستگي به وضع مالي طرفين داره

من دوس نداشتم جوري كادو بديم ك خانواده همسرم كادوشون كمتر باشه يا بيشتر

هردو در ي سطح دادن خانواده ها

عقد و خلوت برگذار كنيد بخاطر كرونا

من سر عقدم همسرم بهم ساعت و حلقه و سرويس داد

خواهرشون ك مجرده گوشواره

مادرهمسرم و پدرهمسرم دستبند

خواهرم ك مجرده انگشتر

مادر و پدرم دوتا النگو اماراتي

داداشم بچه بود دوس داشت كادو بده ربع سكه به من ست كروات برا همسرم😀نامزدي هم همسرم نشون و دادن خانوادش سينه ريز مرغ آمين مامانم  اينا نيم ست

خواهرا هم نفري يه نيم سكه

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

واسه ما اینطوره خلاصه کردیم 😬

بله برون رو حذف کردیم ، جشن عقد داریم ، تو خونه یا محضر عقد میکنیم بعدش شبش یه رستوران یا تالار شام میدن طرف دختر و حلقه ها ردو بدل میشه و فقط خانواده درجه یک دختر هستن و دو سه تا از اشناهاشون یا فامیل درجه یک ، برای پسر هم همینطور ، ینی کم جمعیتت کلاااااا

کادو هم فقط پدر و مادر و خواهر برادر عروس داماد میدن 

از ربع سکه گرفته تا سکه کامل بسته به وسعشون 

بعد دوران عقد هست از سه ماه تا یکسال 

و تو این مدت عید نوروز برامون مهمه دو طرف بهم هدیه میدن و شب یلدا 

بعد جشن عروسی داریم که داماد باید بگیره و دختر فامیل درجه یک رو دعوت میکنه اگه دو رو دعوت کنه باید هزینشو خودشون بدن 😇 کادو هم نیم ست ، دست بند ، سکه ، ساعت ، این چیزا 

کت شلوار داماد به پای عروس 

لباس عروس هم به پای داماد 

ماه عسل هم اختیاریه 😅😅 کلا همینقددد خلاصههه😝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما خواستگاری که کرد شوهرم دوماه صحبت کردیم و تحقیق کردیم بعدش بله برون و نامزدی گرفتیم یه مهمونی کوچیک که بزرگ تر ها رو دعوت کردیم و شام هم فسنجون و زرشک پلو با مرغ بود همون شب صیغه محرمیت خوندیم فردای نامزدی رفتیم محضر کارای محضری رو انجام دادیم و اسممون رفت تو شناسنامه هم ولی عقد دائم رو نخوندین چون می‌خواستیم فرد خاصی بخونه که اونم معلوم نبود زمانش کیه خلاصه یه ماه بعد خطبه عقد دائم رو خوندن که براش جشن نگرفتیم بعد یه سال هم فقط عروسی گرفتیم یه عروسی ساده پاتختی و اینام نداشتیم 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲