2777
2789
عنوان

سلام بچه ها کیت تخمک گذاری بیاین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 24 پست
چرا للپاراسکوپی نمیکنی؟منم 6 یا 7 ماه پیش بود کردم ماه پیش 8 روز عقب انداختم این ماه هم زیر شکمم درد ...

اخه متفورمین حتی خارجیش بهم نمیسازه واقعا حالم بد میشه دوفاستونم میگن بیشتر از ۵ یا ۶ ماه ضرر داره نمیدونم واقعا چه کنم

اخه متفورمین حتی خارجیش بهم نمیسازه واقعا حالم بد میشه دوفاستونم میگن بیشتر از ۵ یا ۶ ماه ضرر داره ن ...

حتما ی دکتر برو عزیزم و این ک به نظر من طب سنتی هم امتحان کن بهتر از قرصه

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب حتما اسپرم قوی بود تا تخمک گذاری سالم مونده تو بدنتون عزیزم خدا برات حفظش کنه من اصرارم اینه برای ...

اتفاقا  اسپرم شوهرم ضعیف بود چندماه دارومصرف میکرد

دعا میکنم همونجوری که میخوایی بشه

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
اتفاقا  اسپرم شوهرم ضعیف بود چندماه دارومصرف میکرد دعا میکنم همونجوری که میخوایی بشه

عهههههه چ جالب پس خیلی اتفاقی شد ایشالا برای منم دعا کن دیشب ک زیر شکمم درد میکرد با ناراحتی خوابیدم دوست ندارم سرو کله کیست پیدا شه خیلی عذاب کشیدم سرش

[QUOTE=135928373]عهههههه چ جالب پس خیلی اتفاقی شد ایشالا برای منم دعا کن دیشب ک زیر شکمم درد میکرد با ناراحتی خوابیدم ...[/QUOTEحتما عزیزم

ان شاءالله اون که میخوای میشه

حرفهایم،مثل یک تکه چمن روشن بود.من با آنان گفتم: آفتابی لب درگاه شماست که اگر دربگشایید به رفتارشما می تابد.
خب دیگه پس تموم شد موند برای ماه دیگه

نه تو اقدامتو بکن به کیت ها هم زباد اعتماد نکن 

دکترا میگن از ۱۲پری تا۲۳پری یک روز در میون داشته باش

یه‌پنجره‌با‌یه‌قفس…یه‌حنجره‌بی‌هم‌نفس…..💔#شادمهر

نه تو اقدامتو بکن به کیت ها هم زباد اعتماد نکن  دکترا میگن از ۱۲پری تا۲۳پری یک روز در میون داش ...

چشم عزیزم مرسی وقتت رو گذاشتی

چرا دوبار پررنگ شده هم ۱۴ هم ۱۶ فکر کنم دوبار تخمک گذاری داشتی

اره بچه ها هم گفتن دو تا فولیکول داشتم احتمالا حالا بخوره تو سرش یکیش بگیره کبست اینا نداشته باشم دوباره😅😅😅😅😅😅

2790
2778
2791
2779
2792