2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من قبلا یه قالی خریده بود طرح تخت جمشید خیلی خوشگل بود برای جهیزه ام چون تو تونه خودمون جا نداشتیم دادیمش دست خاله نگهش داره دزدیش کثافت دختر خاله ام ازدواج کرد دادش به دخترش واگذارش بخدا واقعا به هیچکس ننیشه اعتماد کرد هیچ وقت یادم نمیره قالیم خیلی خوشگل بود سورمه ی بود 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
وای یعنی الان راحت ازش استفاده میکنه؟

نمیدونم من که دیگه باهاشون قطع رابطه کردم خدا لعنتشون کنه

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
نمیدونم من که دیگه باهاشون قطع رابطه کردم خدا لعنتشون کنه

عزیزم کلا فراموشش کن نفرین نکن اصلا .سعی کن با انرژی مثبت بهش فکر کنی .مطمعن باش خدا خیلی بهتراش را بهت میده .

خدایا به امید تو 
عزیزم کلا فراموشش کن نفرین نکن اصلا .سعی کن با انرژی مثبت بهش فکر کنی .مطمعن باش خدا خیلی بهتراش را ...

آه دو تا قالی یه ۱۲ متری یه ۹ متری خریدیم داداشم ازدواج کرد اومدن با ما زندگی کردن با هم بحث کردیم بهشون گفتم باید از اینجا برید زن عقده ایش دادشمو خام کرد یه روز که منو مامانم خونه نبودیم تمام وسایلمونو دزدیدن بردن بیشرفهای بی وجدان نمیتونم ببخشم خدا همشونو لعنت کنه واگذارشون بخدا