2777
2789
عنوان

کرونا😑

| مشاهده متن کامل بحث + 362 بازدید | 39 پست
ماسک‌پارچه ای بخر بعد هربار مصرف بشور اتو بکش

اون که جلو هیچی نمیگیره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

من دیروز بعد دوماه ونیم قرنطینه با خواهرم رفتیم خرید عروسیشون صد جا رفتیم نه دستکش نه ماسک به همه چی ...

عزیزم تا کسی ک کرونا داره تو صورتت عطسه و سرفه نکنه و دستت رو ب صورت نمالی اتفاقی نمیوفته در ضمن کسی ک کرونایی هست مستقیم تو صورتت عطسه کنه با ماسکم باشی میگیری😐

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم تا کسی ک کرونا داره تو صورتت عطسه و سرفه نکنه و دستت رو ب صورت نمالی اتفاقی نمیوفته در ضمن کسی ...

اونم ماسک پارچه ای ها

انگاری شرت زدی روی دهنت

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

پوست پر از منافذ هست نمیشه گفت سد محکمی در برابر کروناس. اگر اینطوری بود دکتر و پرستار و...  می ...

فضای بخش ایزوله رو با خیابون مقایسه نکن عزیزجان. تو همون بیمارستانم دکترای بخشای دیگه یا پرستارا گان نمیپوشن فقط از دستکش و ماسک استفاده میکنن و ژل ضد عفونی! در ضمن منافذ باز پوست هیچ راهی ب مجاری تنفسی نداره شما ک بیای خونه دست و صورتت رو با اب و صابون بشوری و بخورم بدی هر نوع باکتری و ویروس میمیره ولی ماسک و دستکش بخصوص زدن ماسک توی فصل بهار و تابستون و تعویضش تو شیوع ی ویروس خطرناک خیلی وحشتناک تر از نزدنشه. 

دشمن زنان،زنان احمقن👊دانشگاه روانشناسی خوندم و در اینده من دکوراتور کیک میشم❤زندگیم رو با عشق ساختم،با عشق ادامش میدم💕من یک زن موفقم یک انسان قوی برای اهدافم تلاش میکنم و ب دست  میارمشون 
ماسک‌پارچه ای بخر بعد هربار مصرف بشور اتو بکش

عزیزم هزار بار دکترا گفتن این ماسکای پارچه ای بی فایدس زدنش! شماهایی ک ب من میگید احمق ک خودتون وضعتون از من خراب تره ماسک پارچه ای نمیتونه جلو نفوذ ویروس رو بگیره ماسکای پزشکی ام تاریخ مصرف داره ک از اون ساعت خاصش بگذره بازم بی فایدس ولی ناسک پارچه ای زدن و نزدنش فرق نداره! 😐

منم نمیپوشم والا دستکشی که هزار جا زدی بعد میری میزنی به وسایل فروشگاه هییییچ فایده ای نداره

دقیقا همینطوره مردم ی دستکش مشمبایی ساده دست میکنن همه جا میرن ی ماسک تاریخ مصرف گذشته یا پارچه ای میزنن فک میکنن الان رعایت اصول بهداشتیشون درسته ب کسی ک انجام ندن میگن اخمق

دقیقا همینطوره مردم ی دستکش مشمبایی ساده دست میکنن همه جا میرن ی ماسک تاریخ مصرف گذشته یا پارچه ای م ...

اتفاقا اونا خود کرونان

اونم ماسک پارچه ای ها انگاری شرت زدی روی دهنت

همووون 😐فرمالیته ی چیز زدن ب دهنشون ی ی کیسه فریزر کردن تو دستشون خیال کردن الان عقل کلن و هر کی ک انجام نده احمق و بیشعوره و رعایت نمیکنه 

روزهای کرونایی در تهران برای سالمندان 

خانه؟ مرکز نگهداشت سالمندان؟ : البته که تصمیم آسانی نیست!!

در این روزهای کرونایی مرکز سالمندان الهام با تجهیزات کامل آماده خدمت رسانی میباشد.

(مرکز توانبخشی و مراقبت های شبانه روزی سالمندان): زیر نظر سازمان بهزیستی کشور سرای بزرگان الهام

با هدف بهبود استقلال بزرگان خانواده، برای تامین نیازهای جسمی، روانی، اجتماعی، شناختی و عاطفی این عزیزان ، ضمن بررسی شایع ترین مشکلات دوران سالمندی در خانواده های ایرانی و کشورهای پیشرفته و در حال پیشرفت دنیا آمادگی ارایه خدمات مشاوره ای رایگان(از ساعت 10 صبح تا 3 بعدازظهر، طی روزهای شنبه تا چهارشنبه و یا از طریق واتساپ) را برای خانواده های گرامی دارد.

آقای دکتر حسین قاسم زاده، متخصص سالمندی و مدیرمرکز با داشتن سابقه دانشگاهی و تجربی مرتبط، درصدد ایجاد محیطی امن و ارام برای سالمندان عزیزدر خانه و مراکز نگهداشت بوده است.

با ما در تماس باشید

شماره های تماس برای مشاوره :

02126201780

09122196964

09112291709