2777
2789
عنوان

بیچارگان جنی ۲

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 64 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه انیمیشن بود مرده بیکار بود زنش از خونه بیرونش کرد و رفت کنار خیابون شروع کرد رمالی از شانس همه چی هم درست میگفت و کم کم رسید به رمالی پادشاه و ...

دعا نویس بره زندگی خودش رو درست کنه مثلا بره یه گنج پیدا کنه آینده خودش رو درست کنه تا مجبور نباشه خلاف کنه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

تاپیک ممنوعه 😐 الان اگه یه اقا تاپیک میزد یا یکی در مورد دوس پسرش تاپیک بزنه خیلیا میگن وااااا این ...

من گفتم نگران نباش.......🙌🙌

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
ایشون هم آقاست

کلی عرض کردم 

الان به اقا بودنشون کار ندارن چون دعا و حس ششم و اینجور چیزا تو این سایت داره جا میفته خیلیا پیگیرن

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

جمع کن این مسخره بازیا تو  خرافاتی#  

وقتی جن اومد زیر پتوت می فهمی خرافات چیه  

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز