2789
عنوان

بیچارگان جنی ۲

1042 بازدید | 64 پست

اول به نینی یار بگم که تو ۱ هیچ پولی درخواست نشد که تاپیک رو تعطیل کردین

بعدشم من دیشب دیگه خسته شدم 

شرمنده رفتم

دعانویس محترم لطفاً اگه هستی 

خاطرات خودت رو به اشتراک بزار

یکم تجربه دیگران رو بدونم

یک جن زده منو لایک کنه

پیجهای بیزنس اگه در مورد اینستاگرام سوال داشتید تگم کنید تا جایی که بتونم کمک میکنم   به اسمم گیر ندید که خودم پشیمونم  ولی از نینی سایت هم انتظار نداشتم قبول کنه  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دعا نویس همش‌چرته بابا پول ندین‌الکی‌ 

یا رب بچه لازمم😔😔یارب نظری کن 🔹‏خود خارجیا وقتی یه چیز رو متوجه نمیشن میگن "هَن"بعد تو میگی What ؟؟بهشت زهرای نیویورک خاکت کنن ایشالا😂✋🔸پیاز داغ اینجوریه که تا پای گازی زل میزنه تو چشات میگه نمی‌پزم، تا روتو می‌کنی اونور میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم🙄🔹یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی😐😑🔸فرض کن ساعت ۹ شب میری مرغ ۳۶ تومنی بخری، وسط راه ۲۰۰ تومنم جریمه میشی! بعد میگن چرا ایرانیا افسرده شدن🚶🏻‍♂️🔹از شرایط ازدواج فقط اصرار فامیلو دارم😀🔸لنت ترمز چقد گرون شده!دوستان خواهش می‌کنم بیاین یه بار متحد باشیمکافیه یه ماه لنت ترمز نخوریمتا ارزون شهکسی از لنت ترمز نخوردن نمرده☺️🔹این ۹۹/۹/۹ دیگه گندش دراومد؛ روی ۰۰/۰/۰ برنامه ریزی کنید. شاید بگید ما که چنین تاریخی نداریم ولی این اشتباهه؛ تحویل سال‌ ۱۴۰۰ می‌شه شنبه ۳۰ اسفند ساعت ۱۳:۰۷ و بعد از ۱۳:۰۷ وارد سال ۱۴۰۰ می‌شیم و تا ساعت ۲۴ اون شب ما توی ۰۰/۰/۰ هستیم😏🔸گوینده بخش هواشناسی اخبار شدن هم شغل ایده آلیه. کلا ۳ دقیقه سر ظهر میای اونجا. نگا میکنی ببینی هوا ابریه میگی به نظرم امروز بارش داریم. ناهارم همونجا میخوری میری خونه😐👌

🙄 پسر داییم دعا نویسی شروع کرده زنا دسته دسته میرن پیشش بگم اصلا نه کتاب خونده نه چیزی هیچی هم قبول نداره فقط میخواد پول بگیره

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
🙄 پسر داییم دعا نویسی شروع کرده زنا دسته دسته میرن پیشش بگم اصلا نه کتاب خونده نه چیزی هیچی هم قبول ...

😅😅😅😅

مَرا چون خلیل آتشی در دل است🍃 که پنداری این شُعله بَر مَن گُل اَست

دعانویس و باورش=چرت محض

یا رب بچه لازمم😔😔یارب نظری کن 🔹‏خود خارجیا وقتی یه چیز رو متوجه نمیشن میگن "هَن"بعد تو میگی What ؟؟بهشت زهرای نیویورک خاکت کنن ایشالا😂✋🔸پیاز داغ اینجوریه که تا پای گازی زل میزنه تو چشات میگه نمی‌پزم، تا روتو می‌کنی اونور میگه دیدی حواست بهم نبود سوختم🙄🔹یه جوری عمل زیبایی نکنین که وقتی مُردید ، اون دنیا خدا هم نفهمه کدوم بنده شی😐😑🔸فرض کن ساعت ۹ شب میری مرغ ۳۶ تومنی بخری، وسط راه ۲۰۰ تومنم جریمه میشی! بعد میگن چرا ایرانیا افسرده شدن🚶🏻‍♂️🔹از شرایط ازدواج فقط اصرار فامیلو دارم😀🔸لنت ترمز چقد گرون شده!دوستان خواهش می‌کنم بیاین یه بار متحد باشیمکافیه یه ماه لنت ترمز نخوریمتا ارزون شهکسی از لنت ترمز نخوردن نمرده☺️🔹این ۹۹/۹/۹ دیگه گندش دراومد؛ روی ۰۰/۰/۰ برنامه ریزی کنید. شاید بگید ما که چنین تاریخی نداریم ولی این اشتباهه؛ تحویل سال‌ ۱۴۰۰ می‌شه شنبه ۳۰ اسفند ساعت ۱۳:۰۷ و بعد از ۱۳:۰۷ وارد سال ۱۴۰۰ می‌شیم و تا ساعت ۲۴ اون شب ما توی ۰۰/۰/۰ هستیم😏🔸گوینده بخش هواشناسی اخبار شدن هم شغل ایده آلیه. کلا ۳ دقیقه سر ظهر میای اونجا. نگا میکنی ببینی هوا ابریه میگی به نظرم امروز بارش داریم. ناهارم همونجا میخوری میری خونه😐👌

تاپیک ممنوعه 😐

الان اگه یه اقا تاپیک میزد یا یکی در مورد دوس پسرش تاپیک بزنه خیلیا میگن وااااا این سایت مگه واسه بارداری نیست 

الان کجایید بیایید گیر بدید دیگه اینجا مگه سایت دعا و جادو جنبله😒😒😒

...

😅😅😅😅

🙄 والا بخدا 

یکی رفته بود پیشش به‌گفته بود تو برا این بچه دار نمیشی چون با بداخلاقی میری زنتو..... از این بعد با اخم نرو

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

منکه آدم ترسویی نیستم ، دیشب چند خط اول تاپیک شما رو خوندم، صفحه رو بستم پا شدم برقا رو روشن کردم 😂

مصاف بود و جنگ بود، امام ما حذر نکرد 🌷فداییان خویش را برای خود سپر نکرد🌷به روی قلب میهنم به افتخار حک کنید🌷که مـــرد بود رهبرم، فرار از خطر نکرد 🌷بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻 تولد ۴۷ سالگی🎂خدایا شکرت 😍🤲🏻