2777
2789
عنوان

مهریه جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1991 بازدید | 109 پست
والا خب دوسش دارم اما مامانش میخاد جدامون کنه

اصلا اجازه دخالت نده

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شاید اونا خانواده خوبی ندارنو نگران بودن مجبور شدن انقد زیاد بذارن. شمام به خواهرت بگو وقتی نه به مهریه نیاز دارم نه شخصیتم با سکه قابل مقایسست چه یکی چه هزارتا.

لبریزم از سکوت بسیار
ولی من اصلا واسم مهم نبود الان هم میخوام ببینم بنظر شما گول خوردم؟ یا اینکه در جواب خواهرم چی بگم؟

خواهرتون یه جواب دندان شکن و یه برخورد تند نیاز دارن تا دیگه اینجوری دخالت نکنن

مهریه ابدا ملاک نیست به هیچ‌وجه 

قرار هم نیست خودتونو با کسی مقایسه کنید 

زندگی شما مختص خودتونه فقط خودتون و همسرتون کی چیکار کرد کی چی خرید کجا رفت دیگه معنایی نداره

......🤍

اها واقعا این مهریع رو میخای

مزاح بود

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 
بچه ها بذارین تا تهش براتون بگم بعد یه بار خواهرم گفت میدونی مهریه اونا چن تاس منم گفتم اینقد از ا ...

چه ربطی داره عزیزم پایداری و خوشبختی زندگی به مهریه نیست که منم ۱۱۴ تا جاریم ۶۰۰ تا😅

ببین این چیزا فقط اختلاف به وجود میاره بهشون فک نکن😘

خداروشکر که زندگیتم خوبه💙

وقتی دو نفر ازدواج میکنن زندگیشون یکی میشه دارایی هاشون یکی میشه 

مهریه مثل این میمونه که پولی رو مرد از حساب خودش منتقل کنه به حساب زن

خب اگه زندگیشون یکی باشه و همدیگه رو دوس داشته باشن. نباید مهم باشه اون پول توی حساب کیه

مگر اینکه زن بخواد طلاق بگیره که بچسبه مهریه

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
میگم ک من اصلا نظری نداشتم هر پیشنهادی هم بود خودشون دادن منم اعتقاد دارم ادم اگه به ته خط برسه حاضر ...

دقیقا

به خواهرتم بگو دیگه این جملات رو تکرار نکنه،ب نظرم اون اینجوری بیشتر داره کوچیکت میکنه،مگه معامله اس که میگه گولت زدن

بگو توافق کردیم ،حالا فک کن شما هر رقمی بگی بالاترش هم هس

پس اعداد و ارقام ملاک نیس

خدایا لطفا صدای دلمو بشنو و به من و همسرم فرزندی سالم و صالح عطا کن 😔 سپاسگزارم خدایا...من دلم لک زده برای اینکه مادر بشم دلم لک زده برای اینکه دستای نرم کودکم رو لمس کنم دلم لک زده برای اینکه حمومش کنم،بوش کنم دلم میخواد حالا که تو زندگیم انقدر سختی کشیدم این یکی رو دیگه انقد سخت نگذرونمخدایا در اینکه منو به خواسته ام میرسونی شکی ندارم اما حساب قلب گنجشکیِ منو ک داری من همسرمو با انرژی مثبت و قانون جذب بدست آوردم؛مطمئنم که بچمو هم جذب میکنمپس خدایا از همین الآن شکرگزار لطفت هستم و خواهم بود😊خدایا ممنون و سپاسگزارم ک در پس هر سختی برایم شادی آوردی🤗خدایا ممنون و سپاسگزارم که به من زندگی سرشار از آرامش و همسری مهربان و باعاطفه عطا کردی😘خدایا ممنون و سپاسگزارم که همیشه با منی😍😊دوستت دارم خدا🌹🙌🙌😙😚😘😍🙌🙌🌹خدای خوبم ممنون که به من لیاقت مامان شدن دادی😍😍امروز ۳۰ بهمن ۹۹ تست بتای من مثبت شد😍😍امیدوارم تویی که نی نی میخوای همین ماه مثل من سورپرایز بشی 🙏👪 متاسفانه جنینمو بخاطر اختلال در رشد باید سقط کنم،۲۲ اردیبهشت پایان رویای من😢
عزیزم تو خودت خواستی کم باشی با دلت معامله کردی نه با سکه نباید اصن برات مهم باشه اون ۱۰۰۰تا توام ۱۱ ...

دقیقا بخدا اونکه۱۰۰۰تا هس یه دعوای بدی جلوی ما کردن اوندفه که نگو دو روز قهر بودن

ولی آبجیم هی میگه گول خوردی اعصابم بهم میریزه من خودم شاغلم اگه بخوام خدایی نکرده مستقل بشم نیاز به پول شوهرم ندارم ک

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️
من اجازه نمیدم ک  خودش الکی میپره وسط😂😂😂😂😂

دوری و دوستی بهترین راه😂✋🏻

دقیقا همین فکرو میکنم بخدا نامزدم خیلی خوبه اینقدی که روز عقد اصلا فکر نکردم چن تا بگم از بس همیشه ب ...

میتونم درک کنم که ادم‌یکم حساس میشه و مقایسه میکنه با بقیه

ولی شما بیخیال باش اصلا این چیزا مهم نیست واقعا

باطن زندگیته که مهمه

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 
بچه ها بذارین تا تهش براتون بگم بعد یه بار خواهرم گفت میدونی مهریه اونا چن تاس منم گفتم اینقد از ا ...

راست گفته خاهرت 

متاسفم برات 

میگن خانما از رو عقل تصمیم نمیگیرن ها راست گقتن 

ریپ. نکن حوصله بحث ندارم 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
چه ربطی داره عزیزم پایداری و خوشبختی زندگی به مهریه نیست که منم ۱۱۴ تا جاریم ۶۰۰ تا😅 ببین این چیزا ...

بخدا شک ندارم شوهرم از روی زرنگی این کارو نکرد تو دوستی هم میگفت من۱۴۰۰تا دوست دارم تو دوستی هم میگفت سرویس سنگین میخریم هرکار گفته تا الان انجام داده

♥️من یک مدافع سلامت هستم♥️در یک بیمارستان کرونایی♥️میشه برای سلامتیم دعا کنی دوس جونی♥️