2777
2789

آز ندادی؟

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
آز ندادی؟

نه ...ولی پریودام مرتبه وهرسری توسونو گفتن فولیکول خوب دارم..اخه شوهرم مشکل اسپرم داشت رو به بهبوده میگم منم یکارایی بکنم بلکه زودتر جواب بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ...ولی پریودام مرتبه وهرسری توسونو گفتن فولیکول خوب دارم..اخه شوهرم مشکل اسپرم داشت رو به بهبوده ...

من پارسال پیش رفتم دکتر گفت سه تا علائم داره ، پریود نامنظم ، مو زائد سومی رو یادم نیس گفت از این سه تا اگ دوتاشو داشته باشی یعنی تنبلی داری

سونو و آز دادم ، تو سونو مشخص شد ک دارم آز مایشمم اشتباه بود چون شرایطشو نمیدونستم رعایت نکرده بودم

چند ماه رازیانه خوردم پریودام منظم شد دکترم عوض کردم بنظرم دکتر خوبی نبود ... دوباره از و سونو دادم طبق سونو تنبلی داشتم ولی تو ازمایشم همه چی نرمال بود دکترمم گفت خیالت راحت باشه تنبلی نداری

بعید میدونم شماهم داشته باشی ، ی آزمایش بده ضرر نداره

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️