2777
2789
عنوان

بانوی بی نشان

191 بازدید | 18 پست

@بانوی_بی_نشان  

عزیزم میشه سوال منو جواب بدی

من از شهری که ساکن هستم اومدم شهری که مدرم اینا ساکنن و وطنمون محسوب نمیشه اینجا ،من نیست کردم ده روز یا بیشتر بمونم ولی ممکنه وسطای این مدت اندازه نصف روز مجبور شم برم شهر خودم و برگردم .تکلیف روزه هام چی میشه این مدت؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگه نیت ده روزه کنی و واقعا هم بخای ده روز وایسی ،ولی یهو کمتر از ده روز بدون برنامه قبلی مجبور شی برگردی روزه هایی ک گرفتی قبول بوده

وقتی برگشتی شهر مادرت اینا دوباره باید قصد ده روز کنی باز

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
نه باید برم دکتر حتما باید صبح اونجا باشم

یعنی قبل اینکه نیت ده روز کنی اطلاع داشتی ک وسطش میخای بیای هر خودت دکتر؟یا بعد اینکه نیت کردی این اتفاق افتاد

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
درسته وطن اصلی شما جای دیگه بوده اما عرفاً باز منزل مادر وطن اول شماست...بازم سرچ کنید...

خونه پدر مادر جز وطن محسوب نمیشه

یعنی قبل اینکه نیت ده روز کنی اطلاع داشتی ک وسطش میخای بیای هر خودت دکتر؟یا بعد اینکه نیت کردی این ا ...

اطلاع داشتم ولی هنوز صد در صد نیست .دکتر دوستمه و گفت بهم اطلاع میده میتونم برم پیشش اون روز یا نه

اطلاع داشتم ولی هنوز صد در صد نیست .دکتر دوستمه و گفت بهم اطلاع میده میتونم برم پیشش اون روز یا نه

شما حالت اطمینان نداشتی ک ۱۰ روز میخای وایسی یا نه ، من تو این مورد اطلاع ندارم ممکنه چیزی بگم اشتباه باشه

زنگ بزندفتر مرجع راحت تر راهنماییت میکنن

میتونم خودم به عنوان وطن دوم  انتخاب کنم؟چون رفت و امدم زیاده به اینجا.

وطن جایی که بزرگ شده باشی اونجا ک عرفا افراد اون شهر شما رو مال اون سهر بدونن

یا جایی ک بعدا قصد داشته باشید در اینده خونتون ببرید اونجا و وطنتون قرار بدید

و شهری ک توش زندگی هم میکنید وطنتونه

غیر این سه شرط نمیتونید وطن قرار بدین