2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته

116 بازدید | 11 پست

دیروز مریض بودم روزه هم بودم قبلش چند روزه شوهرم بدهی داره داره بدهیشو جور می کنه ذهنش درگیره منم پا پیش نمیشم هرچیم طلا داشتم فروختم دادم بهش قبل از دادن طلاهام خیلی تحویلم می گرفت طلاهم که دادم از این رو به اون روشد منم گفتم حتما به خاطر بدهیشه دیروز بهش زنگ زدم گفتم مریضم زودتر بیا خونه  گفت خودت برو دکتر امد ساعا ۹ امد اصلا نپرسید چته شام خورد نشست پا تلوزیون منم یواش یواش ناله می کردم ایقد دلم گرفت آخرشب یه قرص خواب خوردم که زیاد فکر نکنم بخوابم دیدم ساعت ۵ پاشده رفته حموم درحال تمیز کردن قرار کوه گزاشته با دوستاش اونا با زناشون فک فامیلاشونم هستن اینقد به خودش رسید تو حموم منم بیدار شدم گفتم ولا قبلنا می رفتن کوه ریش می زاشتن صورتشون نسوزه نه اینقد به خودت رسیدی لباس شیک پوشی دلم اینقد سوخت حالامنم مریض ساعت ۵ پاشدم جمع کردم گفتم حالا که تومیری کوه سر راهت منم ببر خونه مادرم شاید بپرسن چمه اینجا اینگار من جذامیم که تو اینجور باهام رفتار می کنی .حالا غروب آمد باهاش برم یا نه

۹/۹/۹۹به خواسته دلیم می رسم اگر خدا بخواد

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

توجه همسر خیلی عالیه آرامش میده ولی وقتی نمیکنه، شما چرا هی دنبالش میری؟! برو خرید کن یا سفارش بده مریضی خودتو تقویت کن ک خوب شدی بتونی کاراتو کنی تفریح کنی 

ب اون تیکه بندازی ک چیزی عوض نمیشه

عزت نفستو حفظ کن خواهر

واقعا این مردا چشونه چطور برای کوه رفتن غصه بدهیشونمیخوره برای زن مریضش غصه هاشو میاره. اون موقع که اومدن خواستگاری و مثل چی سرشون کج کرده بودن یادشون بیاد . الان هی جفتک میندازن اه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست

ازهیچی دلم نمی سوزه به جهنم که بیرون خوش می گذرونه فقط دلم می سوزه سرمایه ده سال زندگیمو براش فروختم بعد چهره واقعیشو بهم نشون داد

۹/۹/۹۹به خواسته دلیم می رسم اگر خدا بخواد