2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم

93 بازدید | 6 پست

سلام :(

بچه ها من مدتیه به شدت عصبی و مضطرب شدم انگار خودم نیستم و کنترل همه چی از دستم دراومده .... نمیدونم باید چیکار کنم چجوری خودمو آروم کنم :(((((((((

روانپزشک کمکتون می کنه

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

استرس و دورکن دمنوش ارابخش و شاد اور روزی ۱۰ دیقه ماساژ پیشونیت ب ارومی  محکم نگیریدا اروم ریلک ...

شده ی لحظه ی کاری کنی یا حرفی بزنی نه از سر بدجنسی فقط به خاطر اینکه اون لحظه تحت فشار بودی ولی بعد پشیمون بشی؟

شده ی لحظه ی کاری کنی یا حرفی بزنی نه از سر بدجنسی فقط به خاطر اینکه اون لحظه تحت فشار بودی ولی بعد ...

لجاجت و تلافی رو اول از خودتون دور کنید چون فرد احساسی بنظر میاید 

امیرمحمد پوررستمی کارآموز قضاوت(قوه قضائیه)
لجاجت و تلافی رو اول از خودتون دور کنید چون فرد احساسی بنظر میاید 

ممنون که راهنماییم میکنید 

من الان مدتیه که سرکار میرم (اولین تجربه کاریمه) و خب خیلی وقتا به خاطر بی تجربگی استرس زیادی متحمل میشم یا زود عصبی میشم

ممنون که راهنماییم میکنید  من الان مدتیه که سرکار میرم (اولین تجربه کاریمه) و خب خیلی وقتا به ...

عصبی نیست اظطراب باعث استرس میشع استرس عقل و تضعیف میکنه ملایمت و تلاش بهترین گزینس

امیرمحمد پوررستمی کارآموز قضاوت(قوه قضائیه)