2821
2789
عنوان

خواهرشوهر

340 بازدید | 36 پست

خواهرشوهرم یه کاسه اش درست کرده اومد در خونه درو باز کردم شوهرمم خونه بود اومد تو گفت برای داداشم اش مورد علاقشو درست کردم  نگاه به منم نکرد جواب سلام منو نداد و رفت با بچه هام الکی سرگرم شد  که بگه حواسم به تو نیست.سوهرم از در اومد گفت داداش بخاطر تو اش آوردم. شوهرم هی تعریف و تمجید از خواهرش. بعد که رفتن من حقیقتش ناراحت شدم بخاطر بی محلی که از در اومد به من کرد و هی تاکید داشت برای داداشمه اش نخوردم آشو.کلا خواهرش بین و منو شوهرمو و بین شوهرمو خانومو خیلی فتنه میکنه کلا عشقش اینه شوهرم با من یا خانوادم قهر و دعوا باشه. 

موندم به شوهرم بگم از دراومد جواب منو نداد و بگم گفته فقط برای توا اش، من نمی‌خورم. آخه خیلیم طرفدار خواهرشه. چیزی بگم الکی سر خانوادم پیاده میکنه به اندازه کافی ایراد ازشون میگیره

واقعا سلام دادی جوابم نداد چراا

چرا اینجوره

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

موندم به شوهرم بگم از دراومد جواب منو نداد و بگم گفته فقط برای توا اش، من نمی‌خورم. آخه خیلیم طرفدار ...

چرا اینقد مهمه برات مگه اون کیه ؟ 

این دفعه تو یه جوری رفتار کن انگار هیچ چیز و هیچ کس برات مهم نیس 

اشتم میخوردی 

زندگیتم بکن 

ب شوهرتم نگو 

کلا برات هیچ چیز و هیچ کس مهم نباشه 

بگیر ب ی ورت بی محلی کرد تو هم بی محلیش کن اومد سلام نده پیشش نمون جای دیگه خودتو مشغول کن تا بسوزه هسرتم وقتی اینجوریه چیزی نگو بهش چون فقط اعصاب خودت بدتر خراب میشه الانم قشنگ بگیر ب ی ورت

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

نه بابا ول کن .بعضیا اصلا ارزشش ندارن در موردشون حرف بزنی و زبون و چونه نازنین تو درگیر کنی.یا اعصاب خودت و شوهرت رو خورد کنی

هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
ای کاش اصلا ازدواج وجود نداشت منم خیلی میکشم از دستش یه روز خوش ندارم

چرا چجوره مگه مال تو

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود