2777
2789
يه دختر خوب از مثلاً 6 ساعت وقت کلاس خودش 5 ساعتش رو نمي پيچونه يه دختر خوب يواشکي دست تو جيب باباش ...

قسمت دسمال دماغ بابا رو متوجه نشدم😟😶ینژ چی

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
قسمت دسمال دماغ بابا رو متوجه نشدم😟😶ینژ چی

منظور دستمال یزدی

یقین داشته باش:خدا شنیده، خدا دیده، خدا میدونه.و در بهترین زمان، بهترین اتفاق رو برات رقم میزنه.پس لبخند بزن، صبور باش، قوی بمون.منتظر بمون نه با دلشوره، با امید.چون خدا همیشه بزرگتر از آرزوهای ماست.و هرکس به او توکل کنه، هرگز تنها نمیمونه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

مامانم زن خیلی خوبیه
از اون خوبایی که واسه خودش یه پا خانوم خونست
از اونا که آشپزی و کدبانوییش بیسته
از اون زنایی که با حرف زدن با مرد غریبه لپشون گل میندازه و چادرشو سفت می گیره
مامانم خیلی زن خوبیه
از اون خوبا که بابام دوست داره و هی قربون صدقش میره و هی دورش می گرده
چند سال پیش یه روز داداش بزرگم اومد و گفت عاشق شده
می گفت طرف دختر خیلی خوبیه
از اوناست که تو دانشگاه جزء نمره اول هاست
از اونا که تو منطقن و میشه یه عمر زندگیو باهاشون ساخت
از اونا که حرف نمی زنن هرجا ، و هر چیزیو نمیگن
خلاصه اینکه خیلی دختر خوبیه
وقتی اینا رو تعریف می کرد داداش کوچیکم اخماش تو هم بود
وقتی ازش پرسیدم چته با حرص گفت خب آخه چه جوری میشه عاشق همچین دختری شد ؟!
یه هفته پیش واسه همین داداش کوچیکم رفتیم خواستگاری
دختری که با سینی چایی اومد داخل ، شیطنت از چشاش می ریخت
بوی عطرش کل اتاق رو گرفته بود
از اون دختر حاضرجوابا بود که اگه تو یه جمع بود صدای قهقه اش همه جا پخش میشد ! که دل داداش کوچیکه منو با همون نگاه های دلرباش برده بود
داداش کوچیکم می گفت خیلی دختر خوبیه
می دونی ...
خوبِ آدما با هم فرق میکنه !
مردم به خوب بابام میگن آپدیت نشده !
 مردم به خوبِ داداش بزرگم میگن از دماغ فیل افتاده !
مردم به خوبِ داداش کوچیکم میگن قرتی !
از من می شنوین بگردین دنبال خوبِ خودتون
 با خوبِ خودتون زندگی بسازین و زندگی کنین ، نه خوبِ مردم
 نه داداشِ من می تونه با یه زن مثل مامانم به تفاهم برسه ، نه بابام میتونه کنار دختر موردعلاقه ی داداشم آرامش داشته باشه !
 بچسبین به خوبِ خودتون ، حتی اگه از نظر بقیه خوب نباشه !

ناتانائیل! تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن، ناتانائیل...یعنی باور نداشتن اینکه او هم اکنون حضور دارد...
نه نيست پسرا كه دوس دختر دارن رو چرا نميگن خراب به نظرت؟ چون فرهنگ ما مرد سالاريه اينا اصن معيار ن ...

سوالم کلی بود ربطی به سن خودم نداره در راستای یه تاپیک دیگه این سوال برام پیش اومد.19سالمه

اینکه میگن هر دختری دوس پسرداشته باشه بده وخرابه ؟درسته یه نه با دلیل

ببین دوست پسر داشتن وقتی با هرکسی ماچ و بوسه راه بندازیم آره بده ولی اگه واقعا بری منطقی راجع به شخصیت تون و طرز رفتار هم تحقیق کنین بدون اینکه احساسات رو وارد کنی و به مرحله شناخت برسی  بد نیست ( البته من خودم تاحالا نداشتم )

سوالم کلی بود ربطی به سن خودم نداره در راستای یه تاپیک دیگه این سوال برام پیش اومد.19سالمه

اگه خاستي دوس پسر داشته باشي قبلش بايد تكليفت با خودت معلوم باشه و شخصيت قوي و مستقل داشته باشي

هنوز برات زوده

اینکه میگن هر دختری دوس پسرداشته باشه بده وخرابه ؟درسته یه نه با دلیل

نه درست نیس .حالا دوس پسر داشتن چیه مگه 

دوره این حرفا گذشته ،من دوس پسر داشتم البته چندساله دیگه ندارم ولی اونموقعم ک داشتم کار بدی نکردم ،الانم چندتا دوست خوب دارم ک فارغ از جنسیت باهم تبادل نظر میکنیم خیلیم ادمای با شعورین مثلِ دوستای دخترمن