2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چیجوری تایپ کردن الان😅

نه اماده بوده😂🖐

😋😋بزنید رو متن آبی تماشا کنیدکبوتر با کبوتر چیپس با ماست😋..دروغ میگه طرف خوشکل تراز ماست😳‼...تو این دنیای مرموز مجازی🤒🚫...که نه پیداست کی دزده کی قاضی🤒‼..که اکبر توش شده مهسا وتینا😳⁉️...بتول خانم شده فرزاد وسینا😳⁉️..کامنت و لایک و پست و چسب بینی🤣...تو هر برنامه مجبوری ببینی😂..طرف داره نخ قالی میریسه😳‼...کامنت داده یه هفته س انگلیسه😳‼..طرف بیش از یه سال یار با ماست🥵🤒..میگفت سولمازه و شکل پریهاست😆..پریشب تازه فهمیدم که اقاست😳‼...کبوتر با کبوتر چیپس با ماست                                                                  
هرجور دوس داره ینی چی

بخاطر حرف مردم از انجام دادن کاری ک دوس داره نترسه(تا این ساعت بیرون باشم مردم چی میگن؟انقد ارایش کنم مردم چی میگن؟دانشگاه نرم ک مردم بگن بیسواده؟شوهر نکردم مردم چی میگن؟حالا با این ازدواج کردم مردم چی میگن؟)اینچیزا البته چارچوب اخلاقیم واسه خودش داشته باشه اجازه ندی کسی از خط قرمزاش رد بشه 

کاشت ناخن سبکِ روسی😌❤زیبا و عَسَلی مَسَلی NAIL BY MARAl💅 حافظ سوره قل هوالله احد،   سوم راهنمايي که بودم. يه معلم داشتيم که مي گفت هر انساني صورتش شبيهِ یِ حیوونِ  حالا بنظرتون شما شبيهِ چه حيوني هستيد؟! هر کي براي خودش يه چيزي در مياورد. يه دوست داشتم اسمش سميّه بود. کپِ پنگوئن بود. هميشه هم مثلِ پنگوئن راه مي رفت. اما بلند شد با افتخار گفت: « من سگِ پا کوتاه هستم.» مام چيزي نگفتيم دلش بکشنه. چه اشکال داره؟ سگ نجيبِ خوبِ. بذار باشه.يادمِ اون موقع بيشتريا آهو بودن. يعني به هر کي که مي رسيد چند بار پلک مي زد مي گفت من شبيهِ آهو هستم. حالا شبيهِ هر چي بودن اِلا آهو… يکيشون که کُپِ بوزينه بود. يعني با بوزينه مثل گوجه اي مي موندن که از وسط له شده باشن ها اما باز رو يه پا واستاد گفت من آهو هستم.خلاصه به ما که رسيد ما راس و حسيني صاف واستاديم گفتيم به ما مي گن شتر. نمي دونم چرا کلِ کلاس ترکيد.چه کنم خو؟ اين داييمون از بچگي واس خاطرِ لبامون به ما مي گفت شتر. لب شتري، لب شتري از دهنش نمي افتاد اینکه خوبه بعضی وقتام میگفت مارال شبیه شتره معلممونم که تا اون موقع هم خودش و حفظ کرده بود پکيد از خنده 

خوب يك تعريف نسبيه و در افراد با سطح شعور و فرهنگ مختلف ميتونه متفاوت باشه

بعضيا به دختر خونه نشين و غير اجتماعي و بي اعتماد به نفس ميگن خوب

بعضيا به دختر تحصيلكرده و شاغل و باز با اعتماد به نفس پايين كه روابط اجتماعيش قوي نيس ميگن خوب

بعضيا هم به دختراي مستقل و با اعتماد به نفس. تحصيلكرده و امروزي و شاغل ميگن خوب

اینکه میگن هر دختری دوس پسرداشته باشه بده وخرابه ؟درسته یه نه با دلیل

نه نيست

پسرا كه دوس دختر دارن رو چرا نميگن خراب به نظرت؟ چون فرهنگ ما مرد سالاريه

اينا اصن معيار نيس، چند سالته؟

اینکه میگن هر دختری دوس پسرداشته باشه بده وخرابه ؟درسته یه نه با دلیل

من داشتم ولی زنش شدم😂

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!