2777
2789
عنوان

داغونم خیلی

146 بازدید | 7 پست

دیروز مریض بودم روزه هم بودم قبلش چند روزه شوهرم بدهی داره داره بدهیشو جور می کنه ذهنش درگیره منم پا پیش نمیشم هرچیم طلا داشتم فروختم دادم بهش قبل از دادن طلاهام خیلی تحویلم می گرفت طلاهم که دادم از این رو به اون روشد منم گفتم حتما به خاطر بدهیشه دیروز بهش زنگ زدم گفتم مریضم زودتر بیا خونه  گفت خودت برو دکتر امد ساعا ۹ امد اصلا نپرسید چته شام خورد نشست پا تلوزیون منم یواش یواش ناله می کردم ایقد دلم گرفت آخرشب یه قرص خواب خوردم که زیاد فکر نکنم بخوابم دیدم ساعت ۵ پاشده رفته حموم درحال تمیز کردن قرار کوه گزاشته با دوستاش اونا با زناشون فک فامیلاشونم هستن اینقد به خودش رسید تو حموم منم بیدار شدم گفتم ولا قبلنا می رفتن کوه ریش می زاشتن صورتشون نسوزه نه اینقد به خودت رسیدی لباس شیک پوشی دلم اینقد سوخت حالامنم مریض ساعت ۵ پاشدم جمع کردم گفتم حالا که تومیری کوه سر راهت منم ببر خونه مادرم شاید بپرسن چمه اینجا اینگار من جذامیم که تو اینجور باهام رفتار می کنی .حالا غروب آمد باهاش برم یا نه

۹/۹/۹۹به خواسته دلیم می رسم اگر خدا بخواد

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

عزیزم ،اره برو سر زندگیت ولی یه جوری کم محلش کن خودتو بزن به مریضی ،مردا همینن خاک بر سرشون 

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده  
عزیزم ،اره برو سر زندگیت ولی یه جوری کم محلش کن خودتو بزن به مریضی ،مردا همینن خاک بر سرشون 

زورم میاد از خداش کم محلش کنم نپرسم کی بود کجارفتی می دونم داره زیر آبی میره دلم می سوزه تمام پس اندازه ده ساله زندگیمه فروختم براش دردش بشه ان شالله نخورشون

۹/۹/۹۹به خواسته دلیم می رسم اگر خدا بخواد

[QUOTE=135894396]زورم میاد از خداش کم محلش کنم نپرسم کی بود کجارفتی می دونم داره زیر آبی میره دلم می سوزه تمام پس اند 

مطمئنی بدهی داشته؟؟!!!

شاید فیلم بوده

خوشبختی همیشه به دست آوردن نیست گاهی وقتا باید از دست بدی
زورم میاد از خداش کم محلش کنم نپرسم کی بود کجارفتی می دونم داره زیر آبی میره دلم می سوزه تمام پس اند ...

اگرم بخای سر وصدا کنی بنظرت کوتاه میاد فکر نکنم ،یا میخاد دست روت بلند کنه ،یا قهر کنه بمیرن الهی مردایی که عرضه نگهداری خونوادشون رو ندارن

انسان خوبی باش*ولی وقتت رو برای اثباتش به دیگران هدر نده🌹با افتخار یه شیرازیِ تحصیلکرده