2777
2789
عنوان

گووووشییم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 63 پست
برنج خام ن برنج پخته برنج خیلی سریع رطوبتو ب خودش جذب میکنه برا این گذاشتم

اهان آخه داشتی از آشپزی تعریف میکردی فک کردم گذاشتی تو برنج پخته خخخخخ 😅 من بچه ی فامیلمون گوشیمو انداخت تو جرم گیر یه تومن گرفت تا درستش کرد الانم اسپیکراش خرابه هنوز 😩 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیم ساعت باهاش ور رفتم دیدم تا نه نمیشه اصلا فکرش داره دیونم میکنه همسرم بفهمه کشتتم نمیدونم چیک ...

دستکاریش نکن خانوم

خرابترش میکنی

به شوهرت بگو 

فوقش یه ذره با کمربند سیاهو کبود میشی

یه ذره کبودیم که چیزی نیست فدای سرت

مهم گوشیته که درست بشه

چ عجب اینجا یکی متوجه شدم ک خیلی کارم عجیب نبوده

اتفاقا بهترین کار ممکن رو انجام دادید

به همه انسان ها احترام بزار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن   نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت
اهان آخه داشتی از آشپزی تعریف میکردی فک کردم گذاشتی تو برنج پخته خخخخخ 😅 من بچه ی فامیلمون گوشیمو ا ...

وااااای خدااااااا. بعدش چیکار کردی بچه فامیلتونو؟ 

❤️ی صلوات واسه سلامتی مامانم میفرستی؟ 😢❤️
ایشون کار درستی انجام دادن چون  برنج می تونه رطوبت رو به خودش بگیره

چه جالب نمیدونستم ولی چون داشتن از آشپزی تعریف میکردن فک کردم میگه گذاشتم تو برنج پخته 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ 

چه جالب نمیدونستم ولی چون داشتن از آشپزی تعریف میکردن فک کردم میگه گذاشتم تو برنج پخته 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀ ...

هی خدا🤣🤣🤣

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
چه جالب نمیدونستم ولی چون داشتن از آشپزی تعریف میکردن فک کردم میگه گذاشتم تو برنج پخته 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀ ...

درست می گید من از اون دیدگاه بهش فکر نکرده بودم 

به همه انسان ها احترام بزار، حتی اونایی که لیاقتشو ندارن   نه به عنوان یه انعکاس از شخصیت اونا، بلکه به عنوان یه بازتاب از شخصیت خودت
وااااای خدااااااا. بعدش چیکار کردی بچه فامیلتونو؟ 

چون مامان باباش اونجا بودن نتونستم چیزی بگم فقط حرص خوردم 😖😖 البته پول تعمیرشو خودشون دادن ولی این گوشی دیگه گوشی نمیشه 😩

دستکاریش نکن خانوم خرابترش میکنی به شوهرت بگو  فوقش یه ذره با کمربند سیاهو کبود میشی یه ذره ...

دلم خواست چهارتا فحش بارت کنم اما نه ارزش اونم نداری 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔