2777
2789

توی گلدونت دارچین بریز

{کنجدجونم،هنوزنمیدونم دخمری یاآقاپسری 😊امامن وبابایی وآبجی باران بی صبرانه منتظریم که بدونیم 😊امروزباران کوچولوبه بابایی میگفت :بابایی بیامامان توی شکمش نی نی داره،من میخام بغلش کنم ،اسباب بازیاموبدم بازی کنه....نمیدونم من چراذوق کرده بودم.خدایابه بزرگیه خودت قسمت میدم این حس هارونصیب همه خانومای سرزمینم کن🙏تاریخ (۱۳۹۹/۴/۲۱)}

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخاطراینه که گلات نزدیک از دست رفتنشونه اگر به دادشون نرسی

چندتادلیل داره ممکنه از ابیاری زیاد باشه!

ممکنه از خاک پوسیدت باشه!

ولی اگر به دادش نرسی سریع میمیرن

ابیاری رو کم کن

من دارچینو امتحان کردم خیلی خوب بود انی دفع شد

پودر دارچین روکل سطح خاک گیاهم ریختن رفته رفته مردن و تموم شد

و اگر ازسم استفاده کنی کمک کردی به زودترمردن گلات

آسمون سقف آرزوهای منه  
جدا؟؟؟ جواب میده؟

آره منم پشه های ریززده بوداول ازگلدون درش اوردم شستمش بعدم خاکش عوض کردم ودارچین ریختم اوکی شد بهترم رشدکردن.البته وقت میخاد

{کنجدجونم،هنوزنمیدونم دخمری یاآقاپسری 😊امامن وبابایی وآبجی باران بی صبرانه منتظریم که بدونیم 😊امروزباران کوچولوبه بابایی میگفت :بابایی بیامامان توی شکمش نی نی داره،من میخام بغلش کنم ،اسباب بازیاموبدم بازی کنه....نمیدونم من چراذوق کرده بودم.خدایابه بزرگیه خودت قسمت میدم این حس هارونصیب همه خانومای سرزمینم کن🙏تاریخ (۱۳۹۹/۴/۲۱)}
ازین ریزاا مشکی ان نمیدونم ولی سفید سفید نیستن اها خاکستری ان 😅😅

سیر بذار داخل خاکشون دارجینم خوبه یا سیب زمینی هم حلقه کن بذار رو خاکش اگه خوب نشد یه سم از گلخونه ها بگیر اطرافس اسپری کن

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بخاطراینه که گلات نزدیک از دست رفتنشونه اگر به دادشون نرسی چندتادلیل داره ممکنه از ابیاری زیاد باشه ...

اا خوب شدد پس پرسیدم 😥😥😥خودم قبلا خاک میگرفتم خوب بودن 

دو ماه داداشمم گرفت فک کنم ازونه 

اره دو تا از گلدونام بی جوون شدن 😲😲😲😲😲😵😵😵😵  اب زمانی میدم که خاکشون خشک میشه همون دو روز در میون یا سه روز در میون 

تازه من از اذیت شدن خودم که پشه تو خونه میاد گفتم وگرنه نمیدونستم به گلای عزیزممم اسیب میزننن 😖😖😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 الان دارچین میزنم 

اینم کسی میدونه چ کنم ببخشید استارتر❤

چی شده ؟ الاله است؟ جلو افتاب اینا قرمز و پوسیده میشن و کم حال 

ینی نور مستقیم داغ نباید بخوره بهشون 

واسه من که اینطور بودن غیر مستقیم نور باشن عالی ان سبز سرحال