2777
2789
عنوان

هک کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 68 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم هم چند شب پیش تهدیدم کرد تو اینستا منم اکانتم رو دلیت کردم بعد یه پیج دیگه ساختم تهدیدش کردم گفتم اسکرین تهدیداتو دارم ...بعد دیدم بلاکم کرد اینا همش دروغ میگن البته وقتی که تهدیدت میکنن واقعا ادم میترسه

بچه ها نترسونیدش نمیتونن تلگرامو هک کنن  مگر اینکه شماره مجازی باشه اتفاقی تلگرامشو کسی داشته ...

منم چنسال پیش اکانت مجازی داشتم هی هکم میکردن دوبارعرباهکم کردن😑😑

خدایا امیدم تویی...
از بازار

ببین عزیزم یکی قبلا برا من هم ازین بلوف ها زد گفت بگه فلان کار نکنی عکستو بخش میکنم .منم بهش گفتم باشه ولی بعدش هم با فتا سرو کار داری جیش کرد تو خودش .بعدشم خواهر من الان مگه ۱۰ سال پیشه ؟؟؟؟ااان کلی دخترا و زنا تو اینستا عکساشون رو میزارن انقد عکس و این چیزا اومده که کسی دیگه به عکس سرلخت یکی دیگه توجه نمیکنه بعدشم تقصیر تو که نبوده .نترس عزیزم ‌‌

منم چنسال پیش اکانت مجازی داشتم هی هکم میکردن دوبارعرباهکم کردن😑😑

هک نبوده این شماره های مجازی مثه شماره های سیم کارتی نیس که فقط دسته خودت باشه شماره های مجازی یکیش ممکنه دست چن نفر باشه من خودم یه بار ش مجازی ساختم چن مدت بعد یکی اومد رو اکانتم ولی هک نیس نترسین

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
از ترس ابروی خانوادمه فقط

می‌دونم عزیزم درکت میکنم .ولی ببین گاهی اوقات ما کار بدی نمی‌کنیم ولی یه شری برای ما پیش میاد .از خدا کمک بخواه .و بدون که اون هیچ غلطی نمیتونه بکنه .عکسای تو گالریت چطور بودن عزیزم ؟بعدشم این همه آدم در طول روز کوشیشون رو میدزدن یا گم میشه پس اونا باید چیکار کنن؟؟؟؟