2777
2789
عنوان

هک کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 68 پست
هک تل اسونه گوشی سخته ولی ت باید میگفتی شکابت میکنم ۱میددم پدرتو دربیارن زود دلت اکانت میدادی مدرکار ...

یعنی میتونه از تل بره سراغ گالریم   تهدیدش کردم اصلا انگار نه انگار منم اولین کاری ک به ذهنم اومد دیلیت اکانت بود

یعنی میتونه از تل بره سراغ گالریم   تهدیدش کردم اصلا انگار نه انگار منم اولین کاری ک به ذه ...

گالریتو نمیدونم ولی صفحه ای ک تو گوشی ت بود رفته تو گوشی اون با هر کی چت کردی هر چی فرستادی

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چت خاصی نداشتم همه ام کانالای درسی بود چن تا گروه متفرقه

الان مخاطتباتم رفته ب اون بنظرم شکایت کن

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

اگ تلگرامتوهک کرده باشه به گالریت دسترسی نداره مگراینکه شماتوتلگرام عکساتوواسه کسی فرستاده باشی واون عکساتوبرداره،شایدم آشناس میخادبترسونه

خدایا امیدم تویی...

وای دیوونه بلوف زده😂😂😂

اول که تلگرامو اصن نمیتونن هک کنن دوم اینکه اگه کسی دستکاری کرده باشه حساب کاربیتو توی نشت های فعال میزد ولی حیف دیلت زدی 

اینم که گفته شمارتو دارم اذیتت کرده چون شمارت افتاده براش  زیر پروفایلت زده براش باید بری تو تنظیماتت مخفی کردن شماره رو فعال کنی 

الان غش غش داره بهت میخنده

نگران نباش زررر زده

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...

بچه ها نترسونیدش نمیتونن تلگرامو هک کنن 

مگر اینکه شماره مجازی باشه اتفاقی تلگرامشو کسی داشته باشه که بازم به گالری دسترسی نداره فقط چت ها و مخاطبین

اسی اکانتت مجازی بوده؟

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...